bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На роздоріжжі вибору професій у галузі кібербезпеки: з чого починати кар’єру випускнику
22.03.2023

Ви розглядаєте можливість кар’єри у сфері кібербезпеки чи вже навчаєтесь за спеціальністю 125- кібербезпека? Тоді реєструйтеся на наш вебінар «На роздоріжжі вибору професій у галузі кібербезпеки: з чого починати кар’єру випускнику».  

Проєкт USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» продовжує знайомити студентів із різноманітними напрямами розвитку кар’єри у кібербезпеці, які допоможуть їм при прийнятті обґрунтованого рішення про вибір професії у сфері кібербезпеки 

Наш наступний вебінар відбудеться 28 березня 2023 року з 15:00 до 16:00 в онлайн форматі на платформі Zoom.

Вибір професії, пов’язаної з кібербезпекою, може бути непростим, оскільки це неймовірно широка сфера, яка охоплює безліч дисциплін. Від розробки програмного забезпечення до аналітики, від цифрової криміналістики до кіберрозвідки, від інженерії до управління мережами та системами - варіанти для тих, хто робить кар’єру в кібербезпеці здаються нескінченними.

Під час вебінару спікер Михайло Чайкін, координатор проєктів допомоги операторам критичної інфраструктури Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» поділиться своїм досвідом та баченням і розкаже про наступні важливі аспекти у галузі: 

  • - симбіоз «технології», «люди» і «процеси» у кібербезпеці; 

  • - зважування варіантів при виборі професії; 

  • - пошук потенційних роботодавців за обраним напрямком. 

На нашому вебінарі ви дізнаєтесь більше про кар’єрні можливості у сфері кібербезпеки та вибудуєте свій напрямок розвитку у галузі кібербезпеки! 

 

Для участі у заході реєструйтесь за посиланням: https://form.collect.dai.com/x/JLMPK7YQ 

Усім зареєстрованим учасникам посилання на ZOOM буде надіслано напередодні заходу.  

Також усі бажаючі зможуть переглянути вебінар наживо на фейсбук-сторінці ПроєктуUSAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України». 

Контакти

  • https://form.collect.dai.com/x/JLMPK7YQ

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.