bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з розвитку комунікативних навичок та налагодження зв’язків для жінок ВПО (Сумська область)
19.01.2023

У вихідні, 18-19 лютого, відбудеться тренінг з розвитку комунікативних навичок та налагодження зв’язків для внутрішньо переміщених жінок, котрі зараз проживають на території Сумської ОТГ.

Захід відбудеться в смт. Недригайлів Роменського району Сумської області. Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори відшкодовують витрати за проїзд учасниць до Недригайлова Сумської області і в зворотному напрямку. Також організатори забезпечують проживанням і харчуванням учасниць під час проведення дводенного тренінгу.   

Метою дводенного тренінгу є покращити навички публічних виступів, самопрезентації, переговорів та посилити внутрішню впевненість у собі, віру в особистий успіх. Разом ми розробимо план ваших кроків для пошуку роботи або підробітку. Розкриємо секрети успішного резюме та потренуємося як вдало пройти співбесіду.

Для участі у тренінгу необхідно до 3 лютого включно заповнити заявку за цим посиланням:

https://forms.gle/A5oi8oPFdEgGJNNq9

Відбір учасниць буде здійснюватися на конкурсній основі. Результати відбору будуть повідомлені кожній відібраній учасниці на електронну пошту 5 лютого.

Організатори залишають за собою право не повідомляти всім учасницям, котрі подавали заявки на участь, але не пройшли конкурсний відбір.

Тренінг проходить у межах проєкту “Сприяння соціальній згуртованості в Україні / Пункт 7” за підтримки Американської асоціації юристів Ініціативи з верховенства права (ABA ROLI).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.