bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар про належні державні послуги для жінок-ВПО
18.11.2022

20.11.2022 буде проведено семінар «Державні послуги та можливості для жінок-ВПО: як отримати належне, передбачене законодавством?». Семінар проводиться за ініціативи громадської організації «Правозахисний центр Ліга жінок-виборців» для жінок-ВПО, які постраждали від озброєного конфлікту в Дніпропетровській області.

Під час другого семінару детально буде розглянуто онлайн програми й адміністративні послуги в Україні, пільги та можливості для ВПО, а також де і як знайти актуальну офіційну інформацію. Також учасницям семінару будуть надані алгоритми дій для отримання передбачених законодавством послуг.

По завершенню семінарів учасниці отримають посилання на важливі й корисні електронні ресурси, а також інформаційні матеріали з покроковими інструкціями щодо перетину КПВВ, оформлення паспорту, пенсійних виплат.

Запрошуємо приєднатись до семінару жінок Дніпропетровської області, таких міст: Дніпро, Синельникове, Кам’янське, Кривий ріг. Для участі надішліть на електронну пошту мотиваційний лист [email protected] або зателефонуйте за номером +38 066 886 83 12.

Проєкт впроваджується  ГО «Правозахисний центр Ліга жінок-виборців»у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.