bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для ВПО громад Миколаївщини зі сприяння працевлаштуванню
16.11.2022

18 листопада відбудеться онлайн тренінг «Успішне працевлаштування» для ВПО місцевих громад Миколаївщини, тренінг проводиться у межах реалізації проекту «Сприяння інтеграції внутрішньо переміщених осіб у громадах Миколаївської області» громадською організацією «Громадська платформа».

Метою тренінгу є  допомогти переселенцям зорієнтуватися на ринку праці та знайти роботу. Під час тренінгу учасники будуть розглядати особливості місцевого ринку праці, здобудуть практичні поради з написання резюме, проходження співбесіди та обговорять важливі організаційні моменти для ВПО.

По завершенню тренінгу кожен учасник матиме можливість отримати індивідуальні консультації зі спеціалістами – правниками, психологом або буде можливість отримати допомогу експерта в розробці дорожньої карти реінтеграції ВПО в громадах. 

До участі запрошуємо ВПО місцевих громад Миколаївщини, для запису на тренінг напишіть листа на електронну адресу [email protected]  або зателефонуйте за номером +38 050 623 35 04.

 

Проєкт впроваджується  ГО «Громадська платформа» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС). 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.