bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар, присвячений початку роботи в Україні провідного у світі Ярмарку соціальних результатів
28.09.2022

3 жовтня, 2022

16.00-18.30

Для участі слід зареєструватися за: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYlcemorjsoGNLvv_vxvp3psXEW2Gmjbb8U

Після реєстрації ви отримаєте підтвердження, яке міститиме інформацію щодо того, як приєднатися до вебінару.

 

OutcomesX, в партнерстві з Impact Genome Registry (IGR), перетворює соціальні результати в актив, який може залучати фінансування, створюючи для цього інфраструктуру для стандартизації, визначення ціни, продажу та звітування одиниць соціальних результатів.

Велика міжнародна фінансова інституція розмістила на Ярмарку замовлення щодо фінансування результатів, спрямованих на освіту та підтримання психічного стану дітей у відповідь на війну в Україні, які передбачають безпосередню підтримку навчання на рівні класу та соціального й емоційного здоров’я серед дітей, які наразі проживають в Україні та які постраждали від конфлікту (наприклад, переміщення всередині країни, травми, закриття шкіл тощо).

В ході вебінару ми зорієнтуємо громадські організації як пройти процес реєстрації для того, щоб взяти участь у конкурсі. На практичній сесії ми розглянемо як завантажувати дані в систему, а також успішні приклади проектів. Ми також надішлемо всім учасникам вебінару Інформаційний комплект для українських організацій громадянського суспільства, які хочуть взяти участь у першій в світі угоді Ярмарку соціальних результатів. Інформаційний комплект містить загальну інформацію, інструкції та відповіді на поширені запитання.

Ми раді надати організаціям громадянського суспільства України цю неймовірну можливість продемонструвати світові власний потенціал для надання дітям якісних послуг усередині країни.

Якщо маєте запитання, будь ласка, зв’яжіться з нами: [email protected]

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.