bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Oсвітній курс для діаспори щодо пошуку фінансування та розвитку спроможності громад
11.07.2022

Фундація Global Ukraine запрошує представників українських громад до участі в онлайн-курсі фандрейзингу для діаспори «Пошук ресурсів: коли закінчуються гроші».

Заняття відбуваються раз у два тижні.

Курс «Пошук ресурсів: коли закінчуються гроші» є безкоштовним і після завершення буде доступний учасникам у відео-записі. Також усі учасники отримають сертифікат про проходження курсу та бонусну консультацію щодо проєктів від Фундації Global Ukraine. Перше заняття в рамках курсу відбулося 29 червня 2022 року, де Оксана Дащаківська розповіла про види донорів, піраміду благодійників і те, як будувати комунікації. Запис зустрічі тут - https://www.youtube.com/watch?v=qtV8xbTQLRI

Друге заняття з онлайн-курсу фандрейзингу для діаспори «Пошук ресурсів: коли закінчуються гроші» відбудеться 13 липня 2022 року.

Учасники зможуть дізнатися про фонд European Union Global Diaspora Facility, як він працює, які види підтримки надає, як відбираються заявки і чим фонд може бути корисним для діаспори при майбутніх грантових конкурсах.

Окрема увага буде присвячена процесу подачі заявки на грант: як написати заявку так, щоб вона була успішною, і яких найчастіших помилок варто уникати.

Зустріч розпочнеться о 20:00 (Київський час). Для участі обов’язково попередньо зареєструватися: https://forms.gle/BJ9fxCqcY73sG2m8A.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.