bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

15 лютого проведуть вебінар про філії та структурні підрозділи закладів освіти
11.02.2022

 

 

 

 

15 лютого 2022 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему «Філія чи структурний підрозділ закладу освіти: в чому різниця?».

Під час вебінару Яна Брусенцова та Андрій Мацокін, експерти проєкту DECIDE, розкажуть управлінцям про правове регулювання питань статусу філій і структурних підрозділів у сфері освіти. 

Крім того, на вебінарі з’ясують: 

  • що обрати ‒ філію чи все ж такий структурний підрозділ, і чим керуватися, ухвалюючи таке рішення; 
  • чи завжди лише опорний заклад може мати у своєму складі філії.

Планується на вебінарі також обговорити питання трудових відносин із працівниками структурних підрозділів і філій, а саме ‒ у чому полягає симбіоз трудового та освітнього законодавства.

Дата і час: 15 лютого 2022 року, 14:00.

Спікери: Яна Брусенцова та Андрій Мацокін, експерти проєкту DECIDE.

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі за посиланням.

 Важливо! Вказуйте коректну електронну адресу, адже лінк на вебінар буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді посилання потрапляють саме туди. Їх зазвичай надсилаємо за годину до проведення.

Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою. 

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua

Контакти

  • https://decide.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.