bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Протидія дезінформації та пропаганді»
04.02.2022

Тригодинний тренінг, який навчить як виявити дезінформацію та пропаганду в соціальних медіа, розрізняти фейкові акаунти та перевіряти інформацію. Ви дізнаєтесь як протидіяти дезінформації та побудувати позитивний наратив.

Захід організовується Mythos Labs за підтримки Посольства США в Україні.

Додатковий бонус!

За результатами тренінгу кожному учаснику/ці буде запропоновано зробити власний інформаційний мініпроєкт. Організатори оберуть 3 найяскравіші, які зможуть отримати невелике фінансове заохочення у розмірі 250 доларів США для подальшого розвитку. Усі учасники також будуть нагороджені сертифікатами про участь.

Коли?

Тренінг відбудеться 11 лютого о 16:00 на онлайн-платформі, посилання буде надіслано зареєстрованим та відібраним учасникам. Щоб взяти участь заповніть коротку форму за посиланням до 9 лютого 23.59: https://forms.gle/JSW6avg16XVNf1mw6   

Участь безкоштовна

Для кого?

Для соціально активних громадян, членів громадських організацій, молодих журналістів, державних службовців, які прагнуть більш глибоко розібратися в медіапросторі та покращити навички роботи з інформацією. Особливий пріоритет буде надаватися  громадським активістам, які працюють на Сході України.

Більш детальну інформацію ви можете подивитися за посиланням https://mythoslabs.org/wp-content/uploads/2022/02/Counter-Misinformation-Training-in-Ukraine.pdf  

У разі виникнення запитань, звертайтеся за електронною адресою [email protected] 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.