bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартувала реєстрація на онлайн курс «Подолати кризу. Економічні виклики сучасності»
31.01.2022

Слово «криза» у китайській мові складається з двох ієрогліфів, які означають «загрозу» та «можливість». За роки пандемії ми так часто чули про це, що нарешті повірили і готові навчитися отримувати від кризи якомога більше користі. Важливість такого навчання важко переоцінити, адже сьогодні вже нікого не здивуєш, якщо скажеш, що за кризою, спричиненою поширенням коронавірусної хвороби, обов’язково прийде інша. Неважливо, що її викличе, яких сфер життя вона торкнеться і коли це станеться. Головне — бути достатньо загартованими попереднім досвідом.

Курс «Подолати кризу. Економічні виклики сучасності» ( https://bit.ly/3uaZgxF) дозволить розвинути економічну та фінансову грамотність, критичне мислення, вміння аналізувати інформацію, розуміння способів державної політики реагувати на кризи та долати їх негативні наслідки. Він буде корисний журналістам, державним службовцям, підприємцям, соціологам, аналітикам, студентам, а також широкому колу охочих краще розуміти природу економічних криз на прикладі пандемії, і відповідно — бути більш стійкими до наступних великих чи малих потрясінь.

Що ви дізнаєтеся з курсу?

●  Розуміння причин глобальних криз у світі.

●  Аналіз того, як позначалися глобальні кризи на нашій державі.

●  Антикризові інструменти, які довели свою ефективність, та яких помилок урядів під час криз не можна повторювати.

●  Як підтримувати бізнес у кризові часи.

●  Як варто і не варто вирішувати кризи в охороні здоров’я.

●  Як зменшити негативні наслідки криз для освіти.

Навчання структуроване за чотирма тематичними модулями та 15 відео-лекціями.

Для початку зайдіть на сайт https://zrozumilo.in.ua/ та пройдіть коротку реєстрацію на платформі. Необхідно буде ввести адресу електронної пошти, своє ім’я і нікнейм для спілкування на форумі платформи.

Після активації вашого облікового запису (підтвердження у листі, який надійде на ваш email) обирайте курс «Подолати кризу. Економічні виклики сучасності» https://bit.ly/3uaZgxF та навчайтеся у будь-який зручний для вас час.

Для кращого засвоєння інформації рекомендуємо працювати таким чином:

  • переглянути відео-лекції;

  • ознайомитися з додатковими текстовими матеріалами;

  • перевірити отримані знання, відповівши на запитання тесту.

Після успішного завершення курсу ви отримаєте сертифікат.

Навчальний курс створила команда аналітичного центру «Вокс Україна» за підтримки Празького фонду розвитку громадянського суспільства та Ощадбанку. Аналітичні партнери — Український центр охорони здоров’я, СEDOS, Київська школа економіки.

Довідка:

Вокс Україна — незалежна аналітична платформа, яка розвиває критичне мислення й економічну грамотність, популяризує найновіші економічні дослідження і готує їх самостійно на основі даних, допомагає розробляти рішення в інтересах суспільства та оцінює прогрес реформ.

Празький центр громадянського суспільства сприяє розвитку та розбудові стійкості громадських організацій та незалежних медіа у Східній Європі та Центральній Азії.

Ощадбанк – провідний український універсальний комерційний банк, 100% акцій якого належить державі. Він має найбільш розгалужену мережу установ та надає послуги більш ніж 7 мільйонам клієнтів: фізичним особам, підприємствам малого і середнього бізнесу, а також найбільшим компаніям України приватної та державної форм власності.

Український центр охорони здоров’я (UHC) — незалежний аналітичний центр, що надає консультаційні, аналітичні та освітні послуги. Ми фокусуємося на політиці та управлінні системою охорони здоров’я, економіці та фінансуванні охорони здоров’я та трансформації системи охорони здоров’я.

Cedos (ГО Центр дослідження суспільства) – це незалежний аналітичний центр і спільнота, що досліджує соціальні проблеми і просуває суспільні зміни з 2010 року. Ми віримо, що кожна людина має право на гідний рівень життя. Тому ціль Cedos – розбудова соціальної держави в Україні. Наш підхід базується на дослідженнях. Ми вивчаємо суспільні процеси і державні політики, поширюємо критичне знання, просуваємо прогресивні зміни, навчаємо і посилюємо спільноту прихильни_ць цих змін.

Київська школа економіки належить до когорти найкращих шкіл Центральної та Східної Європи, готуючи майбутнє покоління економістів світового рівня. Таким чином, діяльність KSE сприяє розвитку сфер економіки, бізнесу, а також економічної політики в Україні та сусідніх державах.

https://zrozumilo.in.ua/– це безкоштовна онлайн-освіта для представників громадського сектору, органів державної та місцевої влади, освітян, школярів і студентства та загалом усіх, хто зацікавлений у саморозвитку та здобутті якісних знань. Платформа Zrozumilo! створена Фондом Східна Європа.

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.