bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ефективна‌ ‌протидія‌ ‌дезінформації:‌ ‌міжнародні‌ ‌та‌ ‌українські‌ ‌тенденції (вебінар)
14.01.2022

Дезінформація – загроза сучасного світу, яка підриває демократичні принципи, є небезпечною для прав людини, породжує напругу у суспільстві та зневіру в державних процесах. Як швидко розпізнавати дезінформацію та які інструменти використовувати для протидії їй? 

ЦЕДЕМ запрошує всіх охочих на вебінар “Ефективна протидія дезінформації: міжнародний та національний досвід на практиці”, під час якого міжнародні експерти з дезінформації та фактчекери поділяться своїм практичним досвідом, світовими трендами та інструментами боротьби з дезінформацією. А українські експерти та фактчекери розкажуть про вітчизняні реалії дезінформації, як розпізнавати та боротися з нею.

Присутні зможуть закріпити отримані знання на практичній частині заходу, де розбиратимемо конкретні кейси виявлення дезінформації та протидії їй. 

Спікери/ки вебінару: 

  • Оксана Майдан,‌ заступниця директорки Internews в Україні;
  • Олеся‌ ‌Холопік‌,‌ ‌директорка‌ ‌ЦЕДЕМ;
  • Кріштіна Розгоній, консультантка Ради Європи (Австрія/Угорщина);
  • Дмитро‌ ‌Тузов,‌‌ ‌ведучий‌ ‌радіо‌ ‌НВ,‌ ‌ведучий‌ ‌програми‌ ‌“Медіаклуб”,‌ ‌медіаексперт‌ ‌ГО‌ ‌“Фундація‌ ‌“Суспільність”,‌ ‌член‌ ‌Незалежної‌ ‌медійної‌ ‌ради‌‌; 
  • Ігор‌ ‌Соловей‌,‌ ‌‌керівник‌ ‌Центру‌ ‌стратегічних‌ ‌комунікацій‌ ‌та‌ ‌інформаційної‌ ‌безпеки‌ ‌при‌ ‌Міністерстві‌ ‌культури‌ ‌та‌ ‌інформаційної‌ ‌політики‌;
  • Денис Колесник (Франція), засновник ініціативи Info Ops France; аналітик з безпекових питань та інформації; докторант в CNAM – Conservatoire national des arts et métiers, лабораторія Dicen-IDF;
  • Катерина‌ ‌Крук,‌ ‌‌менеджер‌ ‌з‌ ‌питань‌ ‌публічної‌ ‌політики‌ ‌по‌ ‌Україні‌ ‌у‌ ‌Facebook‌‌;
  • Альона‌ ‌Романюк,‌ ‌‌медійна експертка, фактчекерка,‌ ‌блогерка‌. 

Дата: 20 січня 2022

Час: 11:00-13:30

Платформа: Zoom

Модератор‌и‌:‌‌ ‌Ігор‌ ‌Розкладай,‌‌ ‌‌заступник‌ ‌директора‌ ‌та‌ ‌головний‌ ‌експерт‌ ‌з‌ ‌медійного‌ ‌права‌ ЦЕДЕМ,‌‌ ‌Альона‌ ‌Романюк‌, медійна експертка, фактчекерка, блогерка. 

Для участі у заході зареєструйтеся за посиланням до 19 січня: https://forms.gle/VQFBrwnekmY5T4yPA 

Ця подія стала можливою завдяки підтримці американського народу, що була надана через проєкт USAID “Медійна програма в Україні, який виконується міжнародною організацією Internews. 

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.