bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа громадянської дії у Снігурівській громаді (Анонс навчання )
28.11.2021

Запрошуємо учасників громадських ініціатив, зокрема модернізації системи  погодження з ТПВ,  благоустрою  доброї освіти і медицини у «Школу громадянської дії» в рамках відповідної партнерської ініціативи ФРММ, Снігурівської міської ради  та снігурівською ГО «ВІВАТ».

У Школі ВИ можете перейти на рівень « АМБАСАДОРА» - представника інтересів/ прав громади у діалозі з владою для вирішення ВАШИХ потреб як членів громади!

У програмі сінної та весінньої сесій Школи:

  • З’ясування ключових проблем на шляху до гармонійної, спрможної   громади , 
  • Опанування таких інструментів демократії участі як громадські ради, слухання, експертиза/аудит, місцева ініціатива, е – петиція, ОСН  та інші.

Протягом 2021-22 року  за коуч- підтримкою партнерської ініціативи випускників Школи підготують, знайдуть ресурси та реалізують відповідні ініціативи .

Перше навчання осінньої Школи відбудется  о 10—00 , о п’ятницю  17  грудня  у сесійному приміщенні  міської ради (вул. Центральна, буд 72, м. Снігурівка )

Реєстрація учасників осінньої сесії Школи за посиланням . З питань участі  у партнерської ініціативі звертатись до Олени Вартанян , 

E-mail [email protected]. ТЕЛ: (0512) 47-38-79 

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Дяльність відбувається за підтримки проекту  «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Реалізація довготермінової партнерської ініціативи  видбувається на виконання Меморандуму про співпрацю від 2.07.2021р між  ФРММ та Снігурівською міською радою та при партнерстві з снігурівською ГО «ВІВАТ .

Контакти

  • 0512473879

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.