bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Говоріть, щоб бути почутими: як ефективно комунікувати культурні проєкти?”
23.11.2021

У межах «Місяця підтримки культури 2.0» запрошуємо на вебінар “Говоріть, щоб бути почутими: як ефективно комунікувати культурні проєкти?”, який відбудеться 30-го листопада о 15:00. 

В програмі:

  • Як ефективно комунікувати культурні проєкти?

  • Як культурним проєктам спілкуватись з медіа та журналістами?

  • Де шукати аудиторію?

Також розберемо кейси, як просувати проєкти в умовах обмежених ресурсів.

Про спікерку:

Марія Кравченко — експертка з комунікацій, культурна менеджерка, журналістка. Керує комунікаціями Львівського медіафоруму та відкритої студії подкастів IZONE Media. Раніше працювала керівницею пресслужби ГО «Форум видавців», координаторкою Lviv Media Forum. Створює стратегії, креативні ідеї та все що стосується системної комунікації. Супроводжує та консультує бізнеси, соціальні, культурні та медіапроекти. Уже більше 6 років працює в громадському секторі.

Реєстрація на вебінар за посиланням https://probono.org.ua/cultureweb2021 

Серед інших можливостей ініціативи вебінар з фандрейзингу. А також фахівці та фахівчині з бізнесу можуть безкоштовно проконсультати культурно-мистецькі проєкти з питань юриспруденції, комунікацій та краудфандингу. Подавайтесь на сторінці https://probono.org.ua/culturemonth2 

Місяць підтримки культури 2.0 це спільний освітній проєкт Pro Bono Club Ukraine та Українського культурного фонду, який має на меті допомогти потенційним заявникам УКФ покращити свої проєкти у сфері культури.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.