bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІРРП запрошує на вишкіл із гендерночутливої журналістики
17.11.2021

Для кого? Медійників і медійниць, які працюють у локальних і регіональних медіа, дотримуються професійних стандартів, прагнуть удосконалити свій фаховий рівень висвітлення тематики гендерної рівності.
 
По завершенні навчання з менторським супроводом учасники й учасниці Вишколу підготують матеріал, який опублікують на сайті кампанії проти сексизму в медіа й політиці «Повага», а також у медіа, з якими співпрацюють (за згодою редактора/ки).
 
За кожен опублікований матеріал передбачено гонорар.
 
Спікери та спікерки:
 
Олена Стрельник, докторка соціологічних наук, авторка книги “Турбота як робота: материнство у фокусі соціології”
Олена Іванова, експертка з інклюзивності та доступності в ПРООН в Україні, Голова правління в Pro.UD Універсальний дизайн.
Тетяна Герасимова, координаторка Школи політичної участі для жінок та дівчат з інвалідністю «Лідерка»; менеджерка з комунікацій громадської організації Fight For Right;
Микола Ябченко, експерт із комунікацій, профемініст, адвокатує права жінок, батько двох синів.
 
Авторка програми та тренерка Вишколу — Ірина Виртосу, журналістка, керівниця напрямку недискримінації Центру прав людини ZMINA, координаторка Академії з прав людини для викладачів та викладачок журналістики, співзасновниця ГО “Fight For Right / Боротьба за права”.
 
Форма навчання – онлайн, платформа ZOOM.
Мова – українська.
 
Участь безкоштовна.
 
Реєструватися тут: https://bit.ly/3Du9YBf
 
Дедлайн: 5 грудня, 23:59
 
 
З усіх організаційних питань звертайтеся, будь ласка, до Вікторії Кислої, асистентки проєкту “Кампанія проти сексизму в медіа та політиці “Повага” та платформи “Жінки – це 50% успіху України”: +38(095)5379930 або [email protected].

Контакти

  • З усіх організаційних питань звертайтеся
  • будь ласка
  • до Вікторії Кислої
  • асистентки проєкту “Кампанія проти сексизму в медіа та політиці “Повага” та платформи “Жінки – це 50% успіху України”: +38(095)5379930 або [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.