bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошується набір на участь у воркшопі «Творення миру через мистецтво» (Одеса)
02.11.2021

Громадська організація «РЕОМ» в рамках проєкту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні - Крок вперед» оголошує набір креативної молоді зі східних регіонів на участь у навчальному воркшопі.

 Воркшоп складається з двох компонентів, логічно поєднаних між собою:

- надання учасникам навичок аналізу та розуміння суті «конфлікту» та його суб’єктів: їх поведінки, мотивації та психології;

- вивчення методик управління конфліктами, запобігання насильству та розвиток мирного співіснування шляхом використання креативних методик, зокрема – за допомогою образотворчого мистецтва.

 Мистецтво – дієвий інструмент розбудови миру, воно здатне змінити наше сприйняття інших та навколишнього світу завдяки своїй здатності спілкуватися та переконувати без слів. Тому, це важливий та доступний спосіб просувати те, чого суспільство потребує найбільше: мирного співіснування та встановлення взаєморозуміння в громадах.

 Під час воркшопу значна частина часу буде приділена саме створенню власних художніх продуктів, покликаних навчити інших ненасильницьким крокам вирішення конфліктів в громадах. По завершенню планується організувати виставку робіт, створених учасниками під час заходу.

 Воркшоп триватиме впродовж чотирьох днів з 19 до 22 листопада 2021 року у м. Одеса. Передбачається, що потенційні учасники/ці братимуть участь у всіх днях воркшопу.

 Участь у заході безкоштовна. За умови повної участі учасники забезпечуються проживанням та харчуванням у повному обсязі, та компенсацією квитків на суму не більше 1000 грн. (за наявності оригіналів в обидві сторони).

 * Майте на увазі, що для здійснення подорожей та відвідування заходів під час карантинних обмежень необхідно мати сертифікат про вакцинацію або негативний тест на Сovid. Це також дозволить нам надати Вам поселення та харчування в готелі та дотриматися належного рівня безпеки під час участі у воркшопі згідно правил проведення масових заходів під час карантину.

 Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepI-lrlhGhfEcgjTjmDdSoNWH6eU3QClAw2Usvs7pypUffxw/viewform 

 до 23:00 11 листопада 2021. Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 13 листопада на електронну адресу кандидата/ки.

 За додатковими питаннями та коментарями, будь ласка, звертайтеся до координаторки проєкту пані Наталі за електронною адресою [email protected].

 Захід проводиться в рамках проєкту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні - Крок вперед» за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.