bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курс «Трансформація конфліктів»
22.10.2021

Онлайн-курс «Трансформація конфліктів» — це:

- міжнародний проєкт для українських змінотворців, які працюють з групами,

- 5 тренерів з України та Німеччини,

- 5 лекцій та воркшопів онлайн з домашніми завданнями та докладним фідбеком від тренерської команди,

- дві робочі групи по 25 учасників (ранкова або вечірня за вибором).

ДЛЯ КОГО: активістів, представників українських громадських організацій, журналістів, директорів шкіл та позашкільних установ, вчителів історії та громадянської освіти, лідерів студентського самоврядування, молодіжних груп та представників національних громад.

РОЗКЛАД: 2-30 листопада, вечірня група — щочетверга 19:00-21:00, ранкова група — щовівторка 9:00-11:00. Остання сесія відбудеться для обох груп у вівторок, 30 листопада. 

ЗМІСТ КУРСУ: теорія вивчення конфліктів, методи аналізу конфліктів, розробка проєктів на основі конфліктного аналізу, інституційний підхід до попередження конфліктів, комікс як метод опрацювання конфлікту тощо.

Курс розуміється як вступ до теорії та практики трансформації конфліктів. Окремі сесії в ньому засновані на висновках з роботи організацій CRISP - Crisis Simulation for Peace e.V., Київський освітний центр «Простір толерантності» та «Лібереко – Партнерство за права людини». А також на теоретичних засадах Інституту дослідження миру Осло, Йогана Гальтунга зокрема, фонду Бергхофа, CDA Collaborative Learning Projects, на теоріях та підходах Дугласа Нортона, Грегорі Бейтсона, Ірвінга Гофмана, Віктора Вахштайна.

Мова курсу — українська. 

Технічні вимоги до учасників:

  • для роботи з курсом вам потрібен google-акаунт (домашні завдання викладаються та обговорюються у google classroom)

  • приєднуватись до онлайн-воркшопів з ноутбука чи стаціонарного комп’ютера (смартфон не підходить!)

Реєстрація на курс відкрита до 25 жовтня. Форма реєстрації: https://forms.gle/Ynjj4xzy7JcwrUda9. Про результати відбору ми повідомимо всім 28 жовтня.

Участь безкоштовна! Учасники отримають сертифікат за умови відвідування щонайменше 4 занять та виконання всіх домашніх завдань.

Проєкт реалізується ГО Київський освітній центр «Простір толерантності» у партнерстві з CRISP – Conflict Simulation for Peace (Берлін) за підтримки Konrad-Adenauer-Stiftung, Auslandsbüro Ukraine.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.