bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Формування суспільної думки через призму блогерства у цифрову епоху» (Чернігів)
29.09.2021

ГО “Центр гендерної освіти” та НУ “Чернігівська політехніка” запрошують взяти участь у дводенному тренігу “Формування суспільної думки через призму блогерства у цифрову епоху”, який  відбудеться в Національному університеті “Чернігівська політехніка” 29-30 вересня 2021 р. за адресою м.Чернігів, вул. Шевченка, 95, І корпус 211 аудиторія. Початок тренінгу о 10.00.

До участі у заході запрошуються молоді лідери громад, студенти, журналісти, представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій.

Метою заходу є формування навичок  використання інструментів блогерства та влогерства заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні.

Під час тренінгу учасники зможуть вдосконалити навички спічрайтингу,  зйомки відеоблогів на гострі політичні теми на телефон, камеру GoPro та дрон, навчаться азам монтування відео. 

Захід відбудеться в рамках проекту “Мир в цифровий час”, який виконується ГО “Центр гендерної освіти” у співпраці з громадською організацією «Фундація Прав Людини» та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (IФA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Контактна особа: координаторка проєкту “Мир в цифровий час” в Чернігівській області

Наталія Шакун, тел. 0669396119

Контакти

  • Контактна особа: координаторка проєкту “Мир в цифровий час” в Чернігівській області Наталія Шакун
  • тел. 0669396119

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.