bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги та гранти для жителів Приазов’я, які бажають розпочати власний бізнес
15.09.2021

Запрошуємо мешканців Бердянського, Мелітопольського, Пологівського районів Запорізької області та Маріупольського району Донецької області взяти участь у Програмі міні-грантів для бажаючих розпочати власний бізнес та отримати фінансову підтримку. Кінцевий строк подання заявок – 30 вересня 2021року.

Ініціатива реалізується в рамках проєкта «Сприяння економічній активності вразливих груп населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб (ВПО), в регіонах Азовського моря», що виконується Міжнародною організацією праці (МОП) у співпраці з Федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального Уряду Німеччини.

Вся інформація про Програму міні-грантів для бажаючих розпочати власний бізнес доступна у Посібнику з міні-грантів.

Програма міні-грантів для бажаючих розпочати власний бізнес складається з трьох етапів:

1. Участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес»
2. Розроблення бізнес-плану за підтримки експертів
3. Отримання фінансової допомоги – грант на початок власного бізнесу

На першому етапі запрошуємо вас подати заявку на участь у Програмі міні-грантів для бажаючих розпочати власний бізнес. Форма заявки доступна для завантаження тут. Заповнену заявку можна надіслати як відсканований документ на електронну адресу: [email protected] (у темі електронного листа треба вказати ILO-GIZ) або звичайною поштою на адресу: 01001, м. Київ, вул. Еспланадна 28, офіс 7 для Програми міні-грантів ILO-GIZ. 

Кінцевий строк подання заявок – 30 вересня 2021р. Відібрані учасники отримають лист-запрошення на тренінг «Розпочни свій бізнес» з усіма логістичними та програмними деталями.

Графік проведення тренінгів:

м. Бердянськ, Запорізька область – 04-06 жовтня 2021р.
м. Мелітополь, Запорізька область – 04-06 жовтня 2021р.
м. Маріуполь, Донецька область – 07-09 жовтня 2021р.
м. Приморськ, Запорізька область – 07-09 жовтня 2021р.
м. Токмак, Запорізька область – 07-09 жовтня 2021р.

Під час триденного навчання учасники дізнаються про: бізнес-план та як його написати, складові маркетингу та як розробити власний маркетинговий план, роботу з персоналом, закупівлі, системи оподаткування, розрахунок собівартості, фінансове планування, джерела та залучення стартового капіталу.

Для визначення переможців Програми міні-грантів для бажаючих розпочати власний бізнес буде проведено конкурс. Автори 100 найуспішніших бізнес-планів отримають фінансову підтримку на започаткування власної справи. Розмір гранту – 2,5 тисячі Євро у гривневому еквіваленті.

Перевагу у конкурсі буде надано учасникам, які належать до вразливих категорій населення та раніше не отримували грантової підтримки від міжнародних організацій.

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати та витрати на проживання учасників не відшкодовуються.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.