bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Pro bono програма від Бізнес-школи МІМ-Київ
19.08.2021

Pro Bono Club Ukraine разом з Бізнес-школою МІМ-Київ запускає набір громадських організацій та соцпідприємств, які хочуть покращити певний напрямок своєї діяльності або вирішити поточні проблеми. Подати заявку можна до 12-го вересня за посиланням https://probono.org.ua/iim2021  

Над запитами організацій будуть працювати провідні фахівці з бізнесу, які є слухачами програми МВА в Бізнес-школі МІМ. Можна подавати запити у сфері маркетингу, менеджменту та фінансів. 

Для участі у програмі будуть відібрані 5 організацій. Протягом 2-х місяців група слухачів MBA спільно з представниками організацій працюватимуть над аналізом та вирішенням кейсу, поданого в заявці.

Цією ініціативою організатори прагнуть популяризувати у бізнес-середовищі pro bono рух (інтелектуальне волонтерство) та допомогти розвиватись громадському сектору.

Як податись?

Набір буде відбуватись у 2 етапи: відбір анкет та інтерв’ю з представниками організацій. 

До 12-го вересня заповнюйте заявку, детально опишіть свій запит та мотивацію участі. Далі в разі успішного проходження етапу, ми запросимо вас на інтерв’ю. 

Прокачайте вашу організацію разом з провідними фахівцями та фахівчинями з бізнесу! Детальніше про програму на сайті за посиланням https://probono.org.ua/iim2021

Контакти

  • https://probono.org.ua/iim2021

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.