bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

АУП оголошує про старт реєстрації до участі у програмі для підготовки тренерів з медіаграмотності
01.06.2021

Ви ще досі не знаєте як провести це літо з максимальною користю? Що ж, раді повідомити, що Академія української преси за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера (філія у Харкові) оголошують про старт реєстрації на програму для підготовки тренерів з медіаграмотності. 

Якщо вам цікава сфера медіа, ви вмієте критично мислити та можете за лічені секунди відрізняти фейк від правдивої інформації — це чудово. Та ми вже напоготові до покращення ваших інтелектуальних skill та прокачки медійних компетентностей. Тому, із задоволенням допоможемо вам ще краще орієнтуватися в інформаційному просторі під час чотириденних вебінарів! 

Тренери та експерти програми нададуть інструменти та необхідні навички для подальшої мультиплікації ваших знань та вмінь. Розкажуть, як працювати з різними цільовими аудиторіями, створять для вас чітку програму проведення заходів з медіаграмотності та допоможуть розібратися у всіх питаннях, які вас зацікавлять.

У рамках програми для тренерів ви оволодієте ефективними методиками взаємодії з медіаполем. Навчитеся технікам успішної комунікації з вашою цільовою аудиторією, довідаєтеся про головні секрети тренерської майстерності, які ефективно працюють як у офлайн, так і у онлайн-форматі. Тренери розставлять головні акценти у особливостях роботи медіа, а головне  змусять тренд медіаграмотності працювати на вас!

Вмотивовані? Тоді хутчіш реєструйтеся! 

Важливо: після участі в програмі для тренерів, учасники зобов’язуються поділитися отриманими знаннями та навичками шляхом проведення власних заходів (онлайн або офлайн) для 30 та більше учасників та відзвітувати про проведену роботу до 30 листопада 2021 року — це  є обов’язковою умовою участі. За проведення заходів, після надання усіх звітних елементів, Ви отримаєте гонорар.

Участь у онлайн-заході для тренерів менше, ніж 75% часу (за звітом ZOOM) буде розцінена організаторами як відсутність та небажання продовжувати участь у програмі для тренерів.

Заходи відбудуться онлайн на платформі ZOOM. Дати заходів: 

  1. 15-18 червня (10:00-14:00);
  2. 22-25 червня (10:00-14:00);
  3. 13-16 липня (10:00-14:00);
  4. 10-13 серпня (10:00-14:00);
  5. 17-20 серпня (10:00-14:00).
 
Участь у заході є безкоштовною. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Прийом заявок завершується за 3 дні до дати початку заходу.

Тренери та експерти: 

Тетяна Іванова, медіатренерка, завідувачка кафедри соціальних комунікацій Маріупольського державного університету, докторка педагогічних наук, професорка;

Олександр Гороховський, медіатренер, керівник фактчек-проекту “БезБрехні»;

Сергій Штурхецький, медіаексперт, кандидат наук з державного управління, доцент.

Андрій Юричко, медіатренер, кандидат філологічних наук, викладач КНУ імені Тараса Шевченка.

Для участі у заході необхідно завантажити та встановити безкоштовний додаток Zoom (https://zoom.us/). Бажано завчасно розібратися з особливостями користування та в налаштуваннях, вибрати правильний ракурс для камери.

Мати ноутбук/мобільний із зарядним пристроєм (тривалість одного дня вебінару  4 годин), обов’язкова наявність веб-камери (вбудованої камери ноутбуку, камери смартфону) та мікрофону. Зверніть увагу на стабільність інтернет-з’єднання.

Контактна особа:

Юлія Рицик, асистентка проєктів АУП

(067) 372 27 33

[email protected]

Заходи організовує Академія української преси за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.