bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для представників громадського сектору Кременчука та Олександрії
28.05.2021

ГО «Платформа Громадський Контроль» проводить серію практичних тренінгів для представників громадського сектору, активістів та небайдужих громадян, які зацікавлені в розвитку власних міст та хочуть долучитися до процесу оцінки прозорості та підзвітності місцевої влади.

11 червня 2021р відбудеться тренінг для громадських активістів з міст Кременчук та Олександрія

Програма: Громадська організація «Трансперенсі Інтернешнл Україна» спільно з партнерами «Платформа Громадський Контроль» та «Центр громадського моніторингу та досліджень» створили унікальний цифровий інструмент — онлайн-платформу прозорості та підзвітності місцевої влади.

На платформі жителі міст та представники громадських організацій можуть публікувати відгуки, коментарі і пропозиції щодо підзвітності місцевої влади у 14 сферах, а представники органів влади — реагувати на них та вирішувати проблеми міста у формі прямого діалогу з громадою.  

Учасники тренінгу дізнаються:

  • Чим займається програма «Transparent cities/Прозорі міста» та яким чином оцінюється прозорість та підзвітність українських міст?
  • Як працює онлайн-платформа прозорості та підзвітності місцевої влади та чому громадськості важливо долучатися до перевірки підзвітності міських рад?
  • Які додаткові можливості має платформа для представників громадського сектору та як залишити на ній деталізований відгук?
  • Які практичні переваги для громади несе підвищення прозорості та підзвітності місцевої влади? 

Додатковий бонус — можливість поспілкуватися у колі однодумців та обговорити актуальні проблеми вашого міста.

Місто: Кременчук

Реєстрація: Участь у тренінгу безкоштовна. Щоб зареєструватися, просимо заповнити реєстраційну форму за посиланням  до 08.06.2021 року включно.

Підтвердження участі, місце проведення та фінальну програму тренінгу відібрані учасники отримають на електронну пошту.

У разі виникнення додаткових запитань, просимо звертатися до асистентки проекту  ГО «Платформа Громадський Контроль» Олени Ромашкіної, тел +380667302893.

Проєкт «Transparent Cities: електронна платформа взаємодії̈ громадян та місцевої̈ влади для забезпечення підзвітності та належного врядування» реалізується Трансперенсі Інтернешнл Україна в межах програми «Transparent cities/Прозорі міста» за фінансової підтримки Європейського Союзу і має на меті мотивувати українські міста ставати більш прозорими та підзвітними. Проєкт реалізовуватиметься у 2020-2022 роках.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.