bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар: «Екстремальні ситуації в роботі журналіста. Стрес та методи його подолання»
26.05.2021

Долучайтесь до вебінару: “Екстремальні ситуації в роботі журналіста. Стрес та методи його подолання”

Коли: 29 травня (субота), початок о 10:30.

Посилання на прямий ефір у ZOOM буде надіслано після реєстрації за посиланням: https://tinyurl.com/y6stvxx3

*Кількість місць на вебінарі обмежена. Реєструйтеся вже зараз, щоб встигнути зайняти місце, адже тільки 20 учасників зможуть взяти участь. Запису та трансляції вебінару на фейсбук не буде.

Ми всі віримо, що з нами цього ніколи не станеться. Автобус не перекинеться. Машина не влетить на зупинку. Пожежа не спалахне в кінотеатрі. Ніхто не кине гранату в нічному клубі та не відкриє стрілянину на вулиці. Натовп не запанікує. Стеля не впаде. Але таке, нажаль, трапляється. І трапляється кожного дня. І виживає – підготовлений.

Тож на вебінарі ми поговори про:

Види екстремальних ситуацій, реакція організму на стрес, подолання ступору, загальні правила безпеки, алгоритми поведінки, що завжди носити із собою, поведінка в натовпі - алертність –це не параноя!

Запрошений спікер: Антон Фарб - автор книги «Сам собі тілоохоронець», президент Федерації крав-мага України, CEO & Founder Krav Group International. Автор тренінгів з самозахисту і безпеки, письменник, публіцист. 15 років розвиває концепцію особистої безпеки в Україні.

Модератор вебінару- Мері Нацваладзе, координаторка проекту ІПІ.
Організатор - Інститут Політичної Інформації – ІПІ за підтримки Медійна Програма, Internews.

Слідкуйте за анонсами та дізнавайтесь про можливості \ навчання \ стажування \ конкурси \ конференції для журналістів, представників медіа та всіх хто працює з інформацією у Telegram - https://t.me/media_pul

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.