bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний візит в громадські організації Івано-Франківська
15.05.2021

Громадська організація Товариство Лева (м. Львів) оголошує конкурс серед представників громадських організацій Закарпатської, Одеської та Чернівецької областей на участь у навчальному візиті у неурядові організації м. Івано-Франківська, що мають добрі практики. Даний навчальний візит проводиться в рамках програми «Підтримка місцевих ініціатив в Україні», яка реалізовується Товариством Лева за фінансування Національного Фонду підтримки Демократії (NED) (м. Вашингтон, США).

Мета конкурсу - передати найкращий успішний досвід діяльності громадських організацій з м. Івано-Франківська, котрі діють на місцевому рівні, активістам громадських організацій із вищевказаних областей.

В рамках навчального візиту учасникам буде представлено найуспішніший досвід у сфері активізації громадських ініціатив, підтримки вже існуючих громадських організацій, започаткування між секторної взаємодії на локальному рівні, направленої на місцевий розвиток.

Критерії відбору учасників:

  • попередній досвід громадської діяльності;
  • можливість в подальшій своїй діяльності використовувати отриманий досвід та інформацію;
  • мотивація та відкритість до нового досвіду.

Перевага у відборі учасників буде надаватись представникам громадських організацій, які постійно живуть та займаються громадською діяльністю не в обласних центрах (Одеса, Ужгород та Чернівці), а в містах обласного підпорядкування, районних містах, селищах, селах та ОТГ вищезгаданих 3 областей.

Навчальний візит відбудеться 15-18 червня 2021 р. Учасники мають спланувати свою подорож таким чином, щоб прибути до м. Івано-Франківська 15 червня 2021 р. до 14.00, а виїхати з м. Івано-Франківська 18 червня 2021 р. після 15.00.

У разі оголошення в м. Івано-Франківську «червоної» зони щодо пандемії COVID-19, яка буде припадати на визначені дати навчального візиту, то тоді він буде перенесений на інші терміни в червні-липні 2021 р.

Витрати, пов’язані з участю в навчальному візиті (проїзд, проживання та харчування) протягом 15-18 червня 2021 р. повністю покриваються за рахунок організаторів. Організатори покривають транспортні витрати на проїзд автобусом та потягом (плацкарт, купе, інтерсіті 2 клас). Витрати на проїзд літаком, потягом (спальні вагони та інтерсіті 1 клас), морським та річковим транспортом, таксі, бла-бла-каром та міським транспортом не компенсуються. Також не компенсується вартість пального, у разі якщо учасник приїхав власним авто. Також не компенсуються послуги Приватбанку та/чи інших сервісів щодо купівлі залізничних та/чи автобусних квитків. Для здійснення компенсації за транспортні витрати учасники мають надати організаторам оригінали квитків до м. Івано-Франківська та оригінали або ксерокопії зворотніх квитків з м. Івано-Франківська. В разі не надання учасниками відповідних квитків організатори залишають за собою право не компенсувати транспортні витрати.

Відібрані учасники повинні обов’язково бути присутніми весь час протягом всіх заходів, що будуть відбуватись в рамках програми даного навчального візиту. В разі порушення цієї умови організатори залишають за собою право достроково припинити участь даної особи в навчальному візиті, що передбачає за собою також право не компенсувати транспортні витрати, витрати на харчування та проживання даної особи.

Для участі в навчальному візиті претендентам необхідно заповнити Анкету на участь, яка додається до даного оголошення.

Заповнені анкети на участь необхідно надіслати до 23.55 28 травня на адресу: [email protected] 

з поміткою в темі листа «Анкета на НВ від ТЛ - прізвище, ім’я, назва ГО, населений пункт та область». Наприклад, «Анкета на НВ від ТЛ - Петренко Ольга, ГО «Успіх», м. Ізмаїл Одеська обл.». Результати конкурсу будуть оголошені до 03 червня 2021 р.

Координатор навчального візиту: Андрій, Товариство Лева (м. Львів)                                                  Тел. моб.: +38 (067) 25-34-226 або 38 (095) 55-12-606   E-mail: [email protected] 

Контакти

  • Андрій
  • Тел. моб.: +38 (067) 25-34-226 або 38 (095) 55-12-606 E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.