bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар: «Ситуативна готовність в роботі журналіста (протидія спланованим нападам)»
14.05.2021

Долучайтесь до вебінару: «Ситуативна готовність в роботі журналіста (протидія спланованим нападам)»
 
Коли: 22 травня (субота), початок о 10:30.
Посилання на прямий ефір у ZOOM буде надіслано після реєстрації за посиланням: https://tinyurl.com/y6stvxx3
*Кількість місць на вебінарі обмежена. Реєструйтеся вже зараз, щоб встигнути зайняти місце, адже тільки 20 учасників зможуть взяти участь. Участь у вебінарі безкоштовна.
 
Запрошений спікер: Антон Фарб - автор книги «Сам собі тілоохоронець», президент Федерації крав-мага України, CEO & Founder Krav Group International. Автор тренінгів з самозахисту і безпеки, письменник, публіцист. 15 років розвиває концепцію особистої безпеки в Україні.
Самооборона - це не тільки прийоми! Безпека - ваша і ваших близьких це, мабуть, єдина річ, яку неможливо доручити будь кому.

Що потрібно знати і вміти, щоб її забезпечити? Як не потрапляти в ситуації, пов’язані з насильством, і як з них вибиратися? Лекція Антона Фарба “Ситуативна готовність” - перша частина циклу “Сам собі охоронець” - про те, що може нам загрожувати і що з цим робити!
 
На вебінарі розглянемо:
Аналіз загроз. Види і причини кримінальних нападів. Тактика особистої безпеки. Мета і завдання самооборони. Спонтанний конфлікт. Вербальна стадія і способи деескалації. Спланований напад. Етапи нападу і способи його уникнути. Ситуативна готовність. Кольоровий код Купера, петля НОРД та інші інструменти. Розбір реальних нападів.
 
Модератор вебінару- Мері Нацваладзе, координаторка проекту ІПІ.
Організатор - Інститут Політичної Інформації – ІПІ за підтримки Медійна Програма, Internews.
 
Слідкуйте за анонсами та дізнавайтесь про можливості \ навчання \ стажування \ конкурси \ конференції для журналістів, представників медіа та всіх хто працює з інформацією у Telegram - https://t.me/media_pul

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.