bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Знай свої права - будь активним у своїй громаді (м. Чернигів)
01.04.2021

 Громадська організація «ЛІГА громад» оголошує набір учасників у новий проєкт «Знай свої права – будь активним в своїй громаді», який реалізується в партнерстві з громадською організацією «МАРТ» за фінансової підтримки Фонду домів прав людини (Норвегія). Проєкт спрямований на посилення співпраці громадських активістів та місцевої влади, покращення ставлення до правозахисників та створення мережі активістів із різних громад Чернігівської області для подальшої співпраці та спільної діяльності.

 Проєкт передбачає серію онлайн та офлайн зустрічей представників 10 громад Чернігівської області (дуже сподіваємося, що ситуація із COVID-19 дозволить нам зустрітися влітку в Освітньому домі прав людини в м. Чернігів).

 Кожна громада-учасниця має складатись з 1 представника місцевої ради та 1 активного мешканця громади (громадський діяч/ка, активіст/ка, правозахисник/ця), які візьмуть участь у навчальних заходах та в подальшому змінюватимуть свою громаду. Разом ми познайомимося з кращими практиками співпраці влади та активістів, розробимо нормативні акти та механізми, які забезпечать ефективний розвиток громади завдяки спільним діям влади та мешканців. Крім цього, на Вас чекають цікаві інтерактивні тренінги за різною тематикою (децентралізація, подолання конфліктів, права людини - доступною мовою, громадська активність та багато інших). Також Ви матимете змогу познайомитися зі своїми колегами з інших громад, а можливо зустріти старих друзів.

Вас чекають цікаві та корисні зустрічі!

Отож якщо

-        Вам 18+,

-        Ви прагнете змін та розвитку, здобути нові знання та досвід,

-        Ви хочете змінювати громаду,

-        Ви прагнете нових  знайомств,

-        Ви мрієте потрапити в коло однодумців та бути частиною великої команди,

тоді мерщій заповнюйте анкету, пропонуйте знайомим із Вашої громади долучитися до участі  в проєкті. Разом ставайте агентами змін у громаді та області!!!

За детальною інформацією Ви можете звернутися  до контактної особи Романа за допомогою одного з перелічених нижче способів:

e-mail: [email protected]

тел. +380681519873

ГО «ЛІГА громад» та ГО МАРТ бажають Вам здоров’я! Чекаємо на зустріч із Вами!!!

Дедлайн - 25 квітня 21:00

Реєстрація на проект за посиланням - https://bit.ly/3rGnxXN

P.S.Всі витрати пов’язані з проживанням, харчуванням та іншими активностями покриваються організаторами, крім вартості доїзду до/від Освітнього дому в м. Чернігів (с. Количівка), який оплачується самими учасниками, є їх власним внеском у проєкт.

*Цей проєкт створено за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст проекту та вся інформація про нього – виключна відповідальність ГО «ЛІГА громад» і за жодних обставин не може розглядатися як такий, що відображає думку Європейського Союзу.

*This project has been produced with the financial assistance of the European Union. The contents of this document are the sole responsibility of “Community League” and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union.

Контакти

  • Роман Шевчун

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.