bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський вебінар WikiGap 2021
09.03.2021

Навчитися додавати статті у Вікіпедію та надихнутися промовою про жіноче лідерство в епоху цифрових технологій. Таким є задум всеукраїнського вебінару WikiGap 2021, взяти участь у якому можуть усі охочі. Приєднуйтеся і ви!

Під час навчальної частини Віра Моторко, редакторка української Вікіпедії, розповість як працює онлайн енциклопедія та продемонструє процес створення й редагування статті.

До зустрічі також приєднається Анна Гюльстранд, віце президентка Mentimeter, засновниця Studio How, партнерка одного з найуспішніших цифрових агентств Швеції Fröjd. Під час вебінару Анна розповість про лідерство жінок в IT сфері та кращі приклади гендерної рівності в компаніях.

Ми також будемо раді відповісти на ваші запитання.

Вебінар розпочнеться о 18:00 у середу 10 березня. Він пройде через Zoom, для участі зареєструйтеся: https://forms.gle/qYQxYAr3bohR8ECGA

Подія у Фейсбуці: https://facebook.com/events/1004292029978071/

Вебінар є частиною марафону WikiGap 2021 — масштабної акції написання статей про жінок у Вікіпедії. Протягом 5–21 березня усі охочі можуть долучитися й допомогти представити досягнення жінок в українському мовному розділі онлайн енциклопедії. Детальніше: http://wikigap.org.ua

Міжнародна кампанія WikiGap покликана зменшити гендерний дисбаланс у Вікіпедії. У березні 2018 року акцію започаткували Міністерство закордонних справ Швеції та Вікімедіа Швеція. WikiGap 2021 в Україні спільно організовують Вікімедіа Україна, Посольство Швеції в Україні, Національний Демократичний Інститут (НДІ) та Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні.

#WikiGap2021

Контакти

  • Анастасія Івашина
  • комунікаційна менеджерка Вікімедіа Україна
  •  [email protected]
  •  0500506814

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.