bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінговий модуль «Триколісний велосипед стійкості в діяльності неурядової організації»
05.02.2021

До участі у дводенному авторському тренінговому модулі “Триколісний велосипед стійкості в діяльності неурядової організації” запрошуємо представників громадських організацій із різних областей України, який відбудеться 19-20 лютого 2021 р. у м. Житомирі. 

Як керувати “триколісним велосипедом стійкості” і тим самим забезпечувати безперебійну діяльність неурядової організації, як налагодити належне демократичне врядування в організації, як вдало розподілити ролі керівних органів, про прозорість та підзвітність - ці та інші теми підніматимуться на тренінгу. Учасники тренінгового модулю отримають корисні навички та вміння їзди на триколісному велосипеді стійкості в діяльності НУО, що буде підкріплено відповідним документом.

Організатор тренінгу* - Неурядова організація “Сучасний Формат” за підтримки ІСАР “Єднання”, яка надається у межах “Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства”, що фінансується  завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Заявки на участь у тренінгу приймаються до 15 лютого 2021 року (включно). Для участі необхідно заповнити АНКЕТУ. Участь у тренінгу можуть взяти 2 особи із однієї організації. Кількість місць обмежена. Програму тренінгу буде надіслано зареєстрованим учасникам на електронну пошту.

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують проживання та проїзд іногородніх учасників.   

У разі запитань звертайтеся до Вікторії Кузьменко, менеджерки проєктів НУО “Сучасний Формат”, тел.роб.: (0412) 46-10-86, тел.моб.: +38 (099) 771-37-35, e-mail: [email protected]

* Зміст тренінгу не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.