bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн захід з MBA освіти
11.01.2021

Запрошення на онлайн подію з MBA, призначеній винятково для кандидатів з України. Бізнес-школи з усього світу з нетерпінням чекають зустрічі 6 лютого.

Відкрийте для себе найкращі аспекти навчання бізнесу. Що вас чекає на події:

  • Індивідуальні відеозустрічі з представниками програми з MBA Vienna University of Economics and Business WU Executive Academy, WHU Otto Beisheim School of Management і багато іншого
  • Особиста консультація щодо навчання бізнесу й менеджменту
  • Унікальна інформація від експертів з бізнесу та вебінари щодо вступу на програму з MBA
  • Отримайте ексклюзивний доступ до посібника «MBA та EMBA Access 2021»
  • Усі учасники події отримають безкоштовну 30-хвилинну консультацію від Unimy.com
  • Виграйте фінансову допомогу в сумі 1000 євро на навчання у програмі з MBA
  • Шанс виграти безкоштовний онлайновий курс GMAT від Manhattan Review

Як побудувати своє майбутнє з MBA

Ступінь MBA дає вам все необхідне, щоб стати кращими в бізнесі й лідерстві. Згідно з даними Асоціації з розвитку університетських бізнес-шкіл AACSB, 95% осіб, які мають ступінь MBA, отримують штатну посаду протягом 3 місяців після випуску, а 74% — під час навчання. Згідно з даними організації GMAC, середня зарплата магістрів з МВА на 75% вища, ніж у бакалаврів.

Ось ще кілька переваг:

Це безпечно. Зміцніть свою кар'єру, отримавши найавторитетніший у світі ступінь з бізнесу. MBA гарантує безпечний простір, де професіонали зростають і навчаються. Вам відкриються двері до необмежених бізнес-можливостей.

Це зручно. Виберіть формат навчання, що відповідає вашому професійному стилю. Запишіться на очну програму з MBA, щоб відчути всі переваги навчання. Працюйте та навчайтеся одночасно, записавшись на заочну програму з MBA. Досліджуйте тенденції онлайн за допомогою дистанційного навчання.

Це глобальна програма. Погляньте на бізнес у ширшій перспективі, записавшись на програму з МВА за кордоном або вдома. Спілкуйтеся з однодумцями з усього світу. Приєднуйтесь до унікальної бізнес-спільноти з учасниками програми з MBA з різних країн світу.

Доступ до програми з MBA безкоштовний, проте кількість місць на онлайнових зустрічах обмежена. Щоб забронювати місце, реєструйтесь заздалегідь.

 

Зареєструйтеся на https://www.accessmba.com/link/GQe уже сьогодні 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.