bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн Клуб «Активної Громади»: Функції депутатів місцевих рад
18.12.2020

Депутат місцевої ради – хто він? Чи завжди ми знаємо, що в ходить в його обов’язки, повноваження та, які функції він має виконувати?

А як щодо того, чим він займається у місцевій раді? Чи отримує заробітну плату? Якщо для вас важливо знати відповіді на ці питання, запрошуємо до участі у Клубі «Активної Громади». Під час засідання ми детально розглянемо питання функцій місцевих депутатів, їхні права та обов’язки, відмінності депутатського запиту від депутатського звернення і не тільки!

Дата: 22 грудня

Час: 16:00 – 17:00.

РЕЄСТРАЦІЯ обов’язкова за посиланням: https://bit.ly/3gV8PYZ

Посилання на вхід в ZOOM буде надіслане всім зареєстрованим учасниками та учасницям.

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА.

ДЛЯ КОГО: запрошуємо долучитися до онлайн Клубу «Активної Громади» депутатів місцевих та обласних рад, помічників депутатів, представників громадських організацій та бізнесу, експертів, активних громадян та всіх, хто хоче розвивати та вдосконалювати свої міста.

Під час заходу учасники та учасниці дізнаються про:

● що має і не має робити місцевий депутат (права та обов’язки);

● хто допомагає депутатам місцевих рад у їхній роботі;

● основні відмінності депутатського звернення від депутатського запиту;

● які права та обов’язки помічників-консультантів депутатів;

● результати аналізу звітів депутатів місцевих рад за 2019 рік.

 

Ми проаналізуємо два найголовніші підходи до використання депутатського мандату: «юридичний аспект» та «творчий підхід». А також виконаємо невеличку вправу: «Як зрозуміти, що депутат працює добре?», яка допоможе правильно аналізувати діяльність депутатів.

Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн-форматі і ми переконаємо вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин. Давайте разом впливати на рішення, від яких залежить розвиток наших громад та країни в цілому.

За детальною інформацією звертайтеся:

Наталія Головач, координаторка ВІ «Активна Громада» міста Рівне.

тел. +380 97 680 80 14

e-mail: [email protected]

Довідка. Захід здійснюється в рамках проекту «Активна громада: право вибору», який реалізовується Всеукраїнською Ініціативою «Активна Громада» Інституту «Республіка» за підтримки Національного Демократичного Інституту та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”. Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.