bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий дедлайн. Триває набір на тренінг «Цифрова молодіжна робота як антикризовий засіб»
03.12.2020

Дедлайн подовжено! Устигніть подати заявку на проєкт “Цифрова молодіжна робота як антикризовий засіб” від Center for Euroinitiatives. Зареєструйтеся на тренінг, отримайте технічну підтримку та прокачайте свою організацію!
 
Наш проєкт спрямований на підтримку організацій, що працюють з молоддю у Сумській, Луганській та Донецькій областях під час кризи, пов’язаної з COVID-19. Враховуючи соціальне дистанціювання та обмежений доступ молоді до послуг у сфері молодіжної роботи, ми створимо для організацій можливості підвищення їх потенціалу у дистанційній і цифровій молодіжній роботі.
 
Для кого цей проєкт:
- для молодіжних працівників;
- представників організацій, що працюють з молоддю (НУО, молодіжні центри, молодіжні відділи, молодіжні клуби, центри, молодіжні резиденції) із Сумської, Луганської та Донецької областей.
 
Що отримають учасники?
- навчання на онлайн тренінгах з підвищення цифорової спроможності у роботі з молоддю, які проведуть експерти у усієї України;
- консультаційну та менторську підтримку;
- обладнання для проведення своїх онлайн заходів;
- навчальні матеріали та поради.
 
Дедлайн: 3 грудня 2020 року.
 
Етапи проєкту:
Наш проєкт розпочинається у листопаді 2020 року та триватиме до травня 2021 року.
 
У грудні ми починаємо серію онлайн-тренінгів для учасників з Сумської, Луганської та Донецької областей.
Перша тридення серія відбудеться з 21 по 23 грудня 2020 року і стосуватиметься адаптації внутрішньої діяльності організацій в умовах дистанційної роботи:
1) Інтернет-інструменти для управління діяльністю організацій;
3) Цифрова безпека;
4) Просування діяльності організації онлайн.
Друга тридення серія відбудеться у другій половині січня 2021 року та стосуватиметься про форм роботи з молоддю:
1) Інтернет-участь молоді;
2) Цифрова молодіжна робота;
3) Дистанційний менеджмент волонтерів. Розробка ініціатив.
 
Із січня по квітень ми з партнерами проведемо консультації для місцевих організацій-учасників проєкту стосовно просування свободи використання Інтернет та використання безпечних засобів спілкування в Інтернеті для НУО та молодіжних працівників. А також надамо менторську підтримку з організації подальших заходів в Інтернеті.
 
Із лютого по травень учасники тренінгів мають організувати онлайн-ініціативи в своїх областях для місцевих молодіжних робітників і молодіжних організацій (про інструменті цифрової молодіжної роботи) або для місцевих молодих людей (з використанням різних цифрових інструментів та підхід участі). Заходи будуть організовані на платформі Zoom проєкту, яка координуватиметься партнерською організацією в кожному регіоні. Організації учасники також отримають обладнання для своїх організацій для проведення заходів (wifi-роутрети та гарнітури).
 
Фінальним етапом проєкту буде створення посібника для молодіжних НУО з рекомендаціями щодо організації роботи в Інтернеті в період кризи. Посібник включатиме результати досліджень і матеріали з веб-семінарів.
 
Проєкт “Цифрова молодіжна робота як антикризовий засіб” співфінансується Європейським Союзом. Його реалізує Center for Euroinitiatives у партнерстві Фундація “Простір” (Сєвєродонецьк) і Культурно-освітня платформа “Сенс” (Маріуполь) за підтримки Чорноморський фонд регіонального співробітництва німецького фонду Маршалла (BST).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.