bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Управління соціальним бізнесом в умовах багатозадачності: як навести порядок в компанії?»
17.11.2020

Світ змінюється кожного дня, а в умовах кризи це відбувається у прискореному темпі та з більшою кількістю викликів та задач. Але що робити, якщо у період змін ваш бізнес зіткнувся з проблемою організації роботи команди, складнощами планування бізнес-процесів та управління?

 

Про те, що робити у такому випадку ви дізнатися на вебінарі «Управління соціальним бізнесом в умовах багатозадачності: як навести порядок в компанії?». Ви отримаєте практичні поради від експертів галузі, розберете методологію введення змін в умовах кризи та знайдете ефективні інструменти покращення своєї роботи. 

 Де та коли?

19 листопада з 16:00 до 17:15

Онлайн платформа Zoom

 На вебінарі ви дізнаєтесь:   

  • як організовувати роботу команди в умовах кризи;

  • як змінити процеси, які не працюють;

  • як ввести операційні зміни, щоб не налякати працівників.

Спікери:

  • Інна Макотерська, засновниця і керуючий партнер консалтингового бюро I + J, сертифікований фахівець з організаційного дизайну, стратегічної архітектури і проектного менеджменту.

  • Петро Дарморіс, виконавчий директор Української соціальної академії, викладач програм організаційного розвитку та соціального підприємництва Української соціальної академії, запрошений викладач Українського католицького університету.

 

Як взяти участь в вебінарі?

Участь в онлайн-вебінарі безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: ttps://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwsdOugqDguHdU_KX3e5bUCu5JlV-gCRiVJ

 

Social vector

Серія вебінарів “Social vector” пропонує способи вирішення найгостріших соціальних проблем за допомогою бізнес-інструментів. Ми прагнемо познайомити соціально небайдужих українців з концептом соціального підприємництва та запропонувати соціальним бізнесменам, які вже працюють, ідеї для вдосконалення їхньої роботи.


Організатор

 Українська соціальна академія навчить заробляти стабільно та вирішувати при цьому соціальну проблему. 

Контакти:

[email protected]

Українська соціальна академія

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.