bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Особливості онлайн-проєктів у сфері культури»
11.11.2020

Запрошуємо 16-го листопада о 15:00 на вебінар у межах “Місяця підтримки культури” від Pro Bono Club Ukraine та Українського культурного фонду.
 
В програмі:
- Адаптивність креативних індустрій, або як дістатися до аудиторії в локдаун.
- Основні відмінності у стратегічному плануванні онлайн-проєктів на відміну від офлайн.
- Особливості модерації та взаємодії з аудиторією онлайн.
- Технічна реалізація онлайн-проєктів / інструментарій.
 
Про спікерок:
Анастасія Слепцова - співзасновниця Digitizing.Space, віртуального хабу для експериментальних онлайн-форматів, а також засновниця агенції Spread Inc. Анастасія займалася проєктами інтернаціоналізації та стратегічних партнерств для технологічних компаній. Спеціалізація - креативні концепти, програми та стратегія онлайн-проектів. Проекти: Hack For Italy, EUvsVirus, Global Hack etc
Анастасія Силенок - співзасновниця Digitizing.Space. Організувала та провела біля 500 онлайн/офлайн заходів різних масштабів та географій. Технічна фасилітаторка та модераторка. Амбасадор WTECH Community.
 
Команда Digitizing.Space тісно взаємодіє з креативними індустріями, розробила та імплементувала наймасштабніший культурний хакатон Hack The Culture разом с Goethe-Institute та House of Europe. Наразі команда співпрацює в проектах с British Council, Goethe-Institut Ukraine, House of Europe, Міністерством культури та інформаційної політики тощо.
 
Реєстрація на вебінар за посиланням https://probono.org.ua/cultureweb
 
Місяць підтримки культури - це спільний освітній проєкт Pro Bono Club Ukraine та Українського культурного фонду, який має на меті допомогти потенційним заявникам УКФ покращити свої проєкти у сфері культури.
 
Протягом листопада ви можете отримати індивідуальні консультації від фахівців у сфері комунікацій, краудфандингу, діджиталізації та юриспруденції.
А також відвідати інші освітні вебінари.
 
Про всі можливості за посиланням https://probono.org.ua/culturemonth

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.