bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєструйтесь на тренінгове заняття «Управління емоційними реакціями у зв’язку із пандемією» .
31.10.2020

Центр психосоціального супроводу – Луганська область запрошує на онлайн тренінг. Під час заняття Ви зможете осягнути власні емоції, почуття та думки, а також зрозуміти як діяти. Побоювання з приводу коронавіруса в основному пов’язані з можливими триваючими небезпеками в сьогоденні і майбутньому.Тренінг буде корисним усім, хто має такі чи подібні хвилювання:

 «Я боюся, я можу заразитися вірусом»
«Я боюся, у мене є коронавірус»
«Це моя помилка, що я заразив інших»
«Я один або ізольований»
«У мене не буде грошей»
«Я не можу впоратися з цим»
«Я не контролюю»
«Я безпорадний»
«Я винен, що у моєї сім’ї / друзів з’явився коронавірус».
«Я зробив (ла) щось не так».
«Я повинен був знати краще.”

Справа у тому, що негативні думки впливають на нашу психіку так, що ці думки призводять до негативних, сильних, перебільшених, емоційних станів.
Вони можуть бути пов’язані з почуттями тривоги, безпорадності, паніки, страху, самотності, депресії і гніву. Негативні думки, пов’язані з почуттям провини, неадекватності, жалю.

Що робити? Дбати про своє психічне здоров’я! ЯК САМОСТІЙНО: Дотримуватися режиму дня, достатньо спати, відпочивати, гуляти на свіжому повітрі, пити достатньо води, мати фізичне навантаження, отримувати позитивні враження, займатися хобі.

ЗВЕРНУТИСЯ ЗА ФАХОВОЮ ПІДТРИМКОЮ: допомогти можуть спеціалісти психосоціальної сфери. Саме на таке заняття запрошуємо долучитися. Ви зможете краще зрозуміти власні емоційні реакції, а також навчитися управляти ними.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjtfcC7HyWqsEVg5G_kBsUkSrfzaZSXwVm9-Mbt1il_h2dsg/viewform

Тренінг відбудеться 20.11.2020 о 18:00 на платформі ZOOM

Усім учасникам тренінгу буде запропонована можливість отримати безкоштовну спеціалізовану послугу – взяти участь у роботі із протоколом зменшення рівня напруги та стресового навантаження у зв’язку із коронавірусом у методі ЕМДР. Це нова унікальна техніка психотерапії, надзвичайно ефективна при лікуванні емоційних травм.  

Телефон безкоштовної гарячої лінії/довіри/консультування (з 10:00 до 18:00):

0800-212-401

Центр психосоціального супроводу (ЦПСС) м. Щастя повідомляє, що під час карантину через можливість поширення коронавірусу COVID-19 надає БЕЗКОШТОВНІ ПОСЛУГИ ОНЛАЙН. Наші клієнти - це переселенці, мешканці населених пунктів уздовж лінії розмежування, волонтери, люди, які мають негативний психологічний вплив через збройний конфлікт в Україні, а також у зв’язку із карантинними заходами через коронавірус; представники професій, які працюють із зазначеними вище категоріями клієнтів (насамперед лікарі, вчителі, працівники поліції, соціального захисту та інших структур.)

Групова та індивідуальна робота у ЦПСС Щастя проходить у рамках проєкту “Психосоціальна підтримка осіб, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні” за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International та Мальтійської служби допомоги в Україні, який реалізує ГО Mental Health Service.

Контакти

  • 0800-212-401

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.