bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч-практикум «Від багатокультурного бачення до міжкультурного діалогу”
11.05.2010

Центр розвитку «Демократія через культуру», Рада Європи та Британська Рада в Україні мають честь запросити журналістів узяти участь у зустрічі-практикумі українських ЗМІ «Від багатокультурного бачення до міжкультурного діалогу», що відбудеться в оздоровчому комплексі «Чабанка» Одеської області (біля міста Южне) 18-21 травня 2010 року.

Заїзд учасників 18 травня, друга половина дня.

Від’їзд 21 травня 2010 року.
 

Ця зустріч-практикум є частиною спільних заходів кампанії Ради Європи «Скажи «ні» дискримінації» та спільної програми Ради Європи та ЄС «Міжкультурні міста», і однією із зустрічей в низці національних, регіональних і європейських заходів, організованих у рамках кампанії з 2008 року. Останнім заходом стане зустріч європейських ЗМІ у Стамбулі (Туреччина) в листопаді 2010 року.

Метою  зустрічі-практикуму, як і інших подібних заходів, є можливість спільної роботи журналістів українських ЗМІ і представників національних ЗМІ (у парі чи втрьох) з підготовки репортажів чи інноваційного висвітлення питань міжкультурних зв’язків та дискримінації в Україні.

Перед Вами, як професійним журналістом, стоятиме завдання під час практикуму попрацювати з одним чи кількома Вашими колегами, щоб підготувати репортаж/матеріал/статтю, торкаючись або враховуючи міжкультурне середовище регіону. Звичайно, Ви вільні використати підготовлений матеріал у Вашому засобі інформації, знаючи при цьому, що всі підготовлені матеріали будуть представлені на підсумковій зустрічі 21 травня.
 

Зустріч-практикум українських ЗМІ «Від багатокультурного бачення до міжкультурного діалогу» організована Радою Європи спільно з Британською Радою в Україні, Центром розвитку «Демократія через культуру», Одеською обласною державною адміністрацією, міською радою м. Южне і громадською організацією «КусіКреаВіжн» (Одеса).

Докладнішу інформацію про зустріч Ви знайдете в програмі, яка докладається.

Організатори сподіваються на Вашу участь і високо цінують внесок, який Ви можете зробити. Ми докладаємо також інформаційний лист, який просимо Вас заповнити й повернути нам по можливості 12-13 травня 2010 року, щоб підготувати інформаційний буклет про учасників.  

Витрати на проїзд та проживання учасників будуть покриті (або відшкодовані) організаторами – Центром розвитку «Демократія через культуру» та Британською Радою. Разом з тим, у зв’язку з обмеженістю проектного фонду заохочуємо учасників по можливості самостійно забезпечити подорожні видатки.

Додаткову інформацію можна отримати за електронною адресою [email protected] (Олександр Буценко, директор Центру) або [email protected] (Оксана Олексів, інформаційний менеджер).

Ми готові відповісти на Ваші запитання і просимо водночас підтвердити свою участь не пізніше 12 травня 2010 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.