bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

United World Colleges або як безкоштовно навчатися у одному з найкращих міжнародних коледжів світу
23.09.2020

United World Colleges або як безкоштовно навчатися у одному з найкращих міжнародних коледжів світу 

Хочеш, як Гаррі Потер, навчатися в старовинному замку в Великобританії, відкривати мальовничі фіорди Норвегії або насолоджуватися безлюдними пляжами Коста-Рики? Мрієш навчатися з однолітками з 80 країн світу та отримати міжнародний диплом старшої школи, який визнається у всьому світі? Тоді запрошуємо тебе на наш вебінар! 

UWC - це мережа 18 коледжів, розташованих на 4-х континентах, для учнів 16-19 років. 

Учасники/ці UWC отримують багатий міжнародний досвід, беруть участь у соціальних проектах, мають друзів в усіх куточках світу. А ще у них є можливість продовжити навчання в престижних університетах світу. 

UWC - це про сміливу молодь, яка перетворює мрії на реальність і змінює світ на краще. Неважливо, чи ти з селища з населенням в 5 тисяч людей чи з великого мегаполісу: у кожного є шанс отримати освіту мрії безкоштовно або за частковим грантом! 

Як це зробити? Розповідає Ірина Гейчук в рамках проєкту “Opportunity hacker”, який став переможцем глобальної інноваційної програми UPSHIFT Online.

Іра - учасниця програми United World Colleges, отримала повну стипендію на навчання у міжнародному UWC коледжі імені Роберта Боша в Німеччині, і тепер поділиться своїм досвідом та розповість про тонкощі освіти.

Коли? 27 вересня о 12:00

Як потрапити? Зареєструватися - https://forms.gle/vNnzaDZ9ss8uBovP9 та чекати, коли на пошту прийде посилання для участі.

Проєкт “Opportunity hacker” здійснюється в рамках UPSHIFT Online, який організовує Фонд “Професійний розвиток Харкова” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.