bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-класи для медіа від експертів Британії, Франції та США
21.09.2020

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» запрошує переглянути майстер-класи про журналістику рішень та економічні тенденції на Сході України. 

Кому буде цікаво? 

Українським та іноземних журналістам, які висвітлюють соціальні та економічні питання у Східній Україні. Студентам-журналістам, які цікавляться світовими стандартами написання матеріалів. 

Лектори - іноземні журналісти та фахівці, які живуть та працюють в Україні тривалий час і відтак можуть говорити не тільки про одноразовий досвід, а про глибший контекст та ширшу перспективу. 

Майстер-класи є безкоштовними. Мова – англійська, проте з українськими субтитрами. 

РЕЄСТРАЦІЯ обов”язкова: 

https://forms.gle/b5vUDPvggbCW4Ny97 

Інформація про майстер-класи 

1. На першому вебінарі британська письменниця та фахівець у сфері комунікації Лілі Хайд та фрнцузький журналіст Себастьєн Гобер розповідають про основи журналістики рішень.

Разом із авторами ви розглянете конкретні приклади з України і отримаєте кілька порад як зробити цікавий репортаж використовуючи принципи  журналістики рішень.

Друга частина вебінару присвячена Східній Україні. Лілі та Себастьєн обговорюють історію, культуру та економіку регіону, спростовують негативні уявлення про  регіон, і діляться, як проблеми можна перетворити в можливості.
 

Переглянути коротку відеопрезентацію можна тут: 

***

2. На другому  вебінарі ми обговоримо основні економічні тенденції на Сході України.

Автор  і ведучий – Брайан Мілаковський, керівник напряму сталого економічного розвитку Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Разом із Брайаном ви дізнаєтесь про особливості  стану та розвитку основних галузей Луганської та Донецької областей та зрозумієте, яким чином ситуація  впливає на економіку регіону, економічні процеси та як незнання деталей призводить до виникнення стереотипів.

На вебінарі ви дізнаєтесь про перспективи та виклики ринку праці, а також потенціал для розвитку таких галузей економіки як ІТ та промислова інженерія. Ми розглянемо аспекти, які часто залишаються поза увагою, але які допоможуть зрозуміти, куди прямує регіон.

 

***

Третій вебінар присвячений концепції «перетворення проблем в можливості» або іншими словами - конструктивної оцінки складних ситуацій.

Французький журналіст Себастьєн Гобер та британська письменниця та фахівець у сфері комунікації Лілі Хайд діляться порадами, як творити збалансовані і конструктивні журналістські матеріали.

Себастьєн та Лілі часто їздили на Схід України та готували репортажі із міст на лінії розмежування. Вони розкажуть про власний досвід написання текстів, і чому важливо шукати позитивні теми в складних обставинах.

 

Контакти

  • Марія Чубата

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.