bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічні консультації: обговорення національних реформ
17.09.2020

Профільні міністерства все більше зацікавлені звертатись до цільових аудиторій щодо розробки національних політик. Інститут «Республіка» та Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» запрошує взяти участь у навчанні, яке передбачає серію тренінгів «Публічні консультації: обговорення національних реформ».
Культура публічних консультацій в Україні тільки набирає популярність. Тому дуже важливо, щоб стейкхолдери краще зрозуміли механізм публічних консультацій та могли використовувати повноцінно можливості, які дає цей інструмент.
Саме тому ВІ «Активна Громада» виступає ініціатором проведення публічних консультацій на національному рівні. Публічні консультації є інструментом, який розвиває діалог та довіру між усіма учасниками цього процесу та робить реформи більш відповідними до запиту їх споживачів.

Мета тренінгів: поглибити рівень знань цільових аудиторій щодо інструменту публічних консультацій та підвищити їх участь в публічних консультаціях на національному рівні.

Для кого: для представників державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, керівників державних та комунальних закладів, представників громадських організацій м. Хмельницький та Хмельницької області.
 
Місце: захід проводиться на платформі Zoom (посилання буде надіслано всім зареєстрованим учасникам).
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Q5cEm8d1pc5NbD5U7

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.