bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Осіння школа менторів від «Про.Світ»
17.08.2020

Незалежно від того, в якій сфері ви працюєте, опанування менторських навичок є потужним інструментом для особистісного зростання. Адже, для того, щоб передавати свої знання та наставляти інших людей, потрібно систематизувати весь свій досвід та опанувати різні методики комунікації. Розбираючи специфіку менторства, ви можете зрозуміти не лише свій потенціал у ролі ментора, а й свої потреби в ролі менті. Подібний глибинний аналіз та занурення і є метою нашої школи. 

Що ви отримаєте?

✔ Раз і назавжди розберетесь, хто такий ментор, коуч, фасилітатор і зрозумієте, як ефективно застосовувати ці ролі в індивідуальній та груповій роботі.
✔ Навчитесь базовим елементам коучингу та методикам особистої діагностики. Це суттєво заощадить ваш час та кошти в процесі онбордингу нового співробітника, або ж, допоможе правильно супроводжувати свого підопічного/команду в процесі досягнення цілі.
✔ Дізнаєтесь про різні стадії розвитку команди, визначите на якій з них знаходиться ваша і як перейти на щабель вище так, аби ніхто не звільнився і не втратив мотивацію.
✔ Вивчите основи фасилітації, які допоможуть перетворити прийняття групових рішень на демократичний та ефективний процес. Саме навчики фасилітації дають надію на те, що беззмістовні наради назавжди зникнуть з вашої організації. Теорію закріпимо практикою.
✔ Розберетесь в основах спіральної динаміки та дізнаєтесь, як краще порозумітися зі всіма членами вашого колективу чи групи, аби перетворити їх на справжню команду.
✔ Учасники, які покажуть найбільш успішні результати під час навчання, отримають можливість стати ментором однієї з українських шкіл в рамках програми “Школа 3.0″.

Про тренерів:

  • Анка Уварова – керівниця Центру інноваційної освіти “Про.Світ”, соціальна підприємиця. Випускниця програми “Лідери Нової Української школи», а також отримала диплом з фасилітації та коучінгу в Deep Democracy Institute.
  • Олександра Пєтушкова – керівниця краудфандингової платформи GoF, експертка з проектного менеджменту та краудфандингу, сертифікована молодіжна та освітня тренерка, магістриня Інституту Лідерства та управління неприбутковими організаціями (УКУ).

Дати проведення: з 28 жовтня по 1 листопада (Заміський комплекс “Оріана”).

Реєстрація за посиланням.

Тривалість однієї школи: 5 днів.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.