bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа «Інженери Порозуміння» вже ушосте розпочала набір слухачів
16.07.2020

Хто ми?

Школа “Інженери Порозуміння” успішно працює з 2017 року. Це однорічна інтенсивна навчальна програма для здобуття навичок мирного врегулювання конфліктів за методикою Ненасильницького спілкування. 

Інженери Порозуміння своєю працею сприяють відновленню в країні соціальної сили, коли на місце боротьби приходить розуміння, сприйняття і співпраця, і таким чином суспільство оздоровлюється та набуває спроможності до демократичного розвитку.

Інженер Порозуміння – це той, хто підтримує громади у пошуку мирних шляхів виходу із деструктивних конфліктів.

Ви – наш ідеальний кандидат, якщо:

– Ваш вік від 25 до 60;

– Ви вмотивовані набути знання і навички Інженера Порозуміння – майстра-практика у сфері побудови миру та відновлення суспільних зв’язків після деструктивних конфліктів на різних рівнях українського суспільства;

– Ви готові присвятити час повноцінному заглибленому навчанню у Школі ІП та практиці у своїх громадах впродовж одного календарного року;

– Ви маєте бажання активно практикувати набуті знання і навички у своїх громадах та інтегрувати їх на особистісному рівні через повсякденну практику.

Нам цікавий Ваш професійний досвід, та це не є критерієм у процесі відбору.

Умови навчання та практики:

– Локація: Київ

– Тривалість програми: 12 місяців

– Навчання – безоплатне

– Витрати на проїзд, харчування та проживання компенсуються.

 Для учасників, які потребуватимуть фінансової підтримки під час навчання проєкт розгляне можливість надання щомісячної матеріальної благодійної допомоги на час участі у навчальній програмі повної зайнятості Школи ІП. 

Термін заповнення форм для участі у конкурсі — до 24:00 02 серпня 2020 р.

Заповнити реєстраційну форму та отримати більше інформації про проєкт можна на офіційній сторінці: 

https://peaceengineers.com

Контакти: ГО Український центр Ненасильницького спілкування та примирення “Простір Гідності”, 050 281 80 47, [email protected]

Довідково про проєкт: проєкт «Діалог задля вирішення конфліктів» здійснюється в Україні Українським центром Ненасильницького спілкування і примирення «Простір Гідності» впродовж 2019–2022 рр. у партнерстві з міжнародною миротворчою організацією ПАКС Нідерланди (Fund Peace Movement PAX) за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини (Auswärtiges Amt).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.