bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня онлайн-школа «Youth and Environment - To Be or Not to Be ECO-logical»
24.06.2020

Літня онлайн-школа проводиться в рамках регіонального проекту «More Influence of Youth on the Local Environmental Agenda in Georgia and Ukrainel», спонсорованого Європейським Союзом з 1 по 15 липня. 

Метою проведення онлайн-школи є обговорити Європейську екологічну програму, а також поточні екологічні програми в Києві, Львові, Тбілісі та Батумі.  

За даними дослідження проведеного британським журналом The Economist людство має лише 6 місяців для того щоб попередити незворотні кліматичні зміни. Чому це сталося?

Відповідь проста - політики, які не звертали увагу на цю проблему допоки не стало надто пізно та відсутність взаємодії між ними і громадянським суспільством. 

Отже, основна ідея нашого проекту - побудувати та підтримувати довготривале партнерство між обома сторонами задля добробуту всіх.

Незалежно від того чи вдастся нам  запобігти незворотніх кліматичних змін чи ні ми можемо побудувати міст  між політиками та суспільством та покращити стан місцевої екології разом !

Ми здатні закласти фундамент для змін, який стане частиною глобальних зусиль.

Тож запрошуємо вас долучитися до  нашого проекту задля впровадження  ваших ідей та надання необхідних інструментів для їх реалізації!  

Заповнюйте заявку для участі за посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdk7bla2TbJBeweAhh2TjuyA0lotWIij-Lx-xpZNtEcU4wQcA/viewform 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.