bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Процедура прийняття рішень місцевими депутатами»
24.06.2020

Запрошуємо до участі у вебінарі “Процедура прийняття рішень місцевими радами”

Повноваження місцевої ради є досить обширними. Це орган, що представляє міську громаду та здійснює від її імені та в її інтересах функції і повноваження міського самоврядування. ЇЇ діяльність не повинна створювати перешкод для здійснення безпосереднього управління містом громадянами шляхом використання таких інструментів як громадські слухання, місцева ініціатива, збори громадян, референдум, електронна петиція. А як же місцеві ради ухвалюють рішення? Яка процедура та які повноваження мають депутати? Хочете дізнатися більше? Тоді приєднуйтеся до обговорення.

Що: вебінар “Процедура прийняття рішень місцевими радами”

Коли: 26 червня (п’ятниця) о 18:00

Тривалість заходу: 1 година.

Як долучитися: (посилання)https://go.mywebinar.com/lemd-fvrj-rfkn-fckx

Участь БЕЗКОШТОВНА для всіх бажаючих. 

Запрошуємо долучитися до вебінару активних мешканців ОТГ, депутатів місцевих та обласних рад, помічників депутатів, представників громадських організацій та бізнесу, експертів, підприємців з Дніпра, Слобожанської, Петриківської, Новоолександрівської та інших громад Дніпропетровської області та всіх бажаючих, які хочуть знати більше про діяльність місцевої ради, органів самоорганізації населення та громадських рад при органах місцевого самоврядування.

Під час вебінару Ви дізнаєтеся:

  • які є види рішень?
  • яка процедура прийняття рішень?
  • які функції та можливості має місцевий депутат для прийняття рішень?

 

Разом з тренером заходу Ви проаналізуєте, як здійснюється процедура прийняття рішень у місцевих радах, як громадянам можуть впливати на прийняття рішень та які є інструменти для цього?

Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн форматі і ми переконаємо Вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин.

 Чекаємо на Вас  26 червня о 18:00

Контактна особа: Чернишов Дмитро, регіональний координатор ВІ «Активна Громада» у Дніпрі, +380508022289, [email protected]

Довідка. Кампанія «Задай курс владі» реалізується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI).

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.