bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Digital upgrade. З чого почати свою цифрову трансформацію?»
01.06.2020

 Що таке цифрова трансформація чи DX? Як саме громадському сектору та соціальному підприємництву здатні допомогти діджитал технології? Якими є головні підводні камені у процесі переходу на «цифру»? Своїм досвідом поділиться Дмитро Осика. 

Детальна програма та реєстрація за посиланням:https://probono.org.ua/events/digital

У програмі:

  • Якими є основні терміни цифрової трансформації?
  • Як почати реалізацію why-how-what підходу?
  • Як визначити цифрову зрілість своєї організації?
  • Якими є головні DX складові?
  • Як сформувати потрібний пул технологій?
  • Розбір кейсів програми MODUS
  • Сесія Q&A

Про спікера:

Дмитро Осика – керівник інформаційно-цифрових технологій та програми цифрової трансформації MODUS, ДТЕК.  Закінчив Донецький національний технічний університет (комп’ютерно-інформаційні технології та автоматика, економіка та менеджмент), отримав MBA в Києво-Могилянській бізнес-школі та INSEAD.

У Дмитра за плечима 18-річний досвід роботи у галузі інформаційних технологій та цифрової трансформації. Останні 15 років Дмитро працює у бізнес-структурі ДТЕК, пройшовши шлях від програміста до керівника інформаційних та цифрових технологій компанії. Наразі він також очолює програму MODUS з цифрової трансформації ДТЕК, несе відповідальність за розробку системи управління та концепцію стратегії цифрової трансформації ДТЕК, розробку бачення цифровізації бізнес-напрямків та цифрову експертизу.

Дата: 4 червня (четвер)
Час: 15:00-16:00
Місце: ОНЛАЙН, ZOOM
Умови участі: безкоштовно для відібраних учасників

До участі запрошуємо представників та представниць громадських організацій та ініціатив, благодійних фондів та соціальних підприємств.

Кількість місць обмежена. Відбір учасників відбуватиметься на основі чітко заповненої анкети та вказаної мотивації. Зареєструватись можна до 3-го червня (середа) 14:00 за посиланням: https://probono.org.ua/events/digital

Долучайтесь до Facebook- події: https://www.facebook.com/events/256038535472802/

Про Pro Bono Club Ukraine:

Pro bono – це безоплатна професійна та експертна допомога, яка здійснюється для суспільного блага. Pro Bono Club Ukraine  – це платформа змістовних партнерств бізнесу з громадським сектором. Ми поєднуємо експертність бізнесу з потребами громадського сектору задля якісних соціальних змін, а також розвиваємо культуру pro bono в Україні. 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.