bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Друга всеукраїнська школа дебатів від Міжнародного Республіканського Інституту (МРІ)
28.05.2020

Міжнародний республіканський інститут в Україні, за підтримки Агентства Сполучених Штатів з Міжнародного Розвитку USAID, у рамках програми для молоді запрошує  політичних та громадських лідерів, експертів, представників політичних партій та усіх майбутніх кандидатів у депутати до місцевих рад віком від 18 до 35 років до участі у навчальній програмі Школа дебатів.

Метою програми дебатів МРІ є розвиток потенціалу молоді та підвищення якості політичної дискусії, розвиток культури дебатів, критичного мислення та зменшення рівня політичного популізму в Україні.

Учасники програми візьмуть участь у Школі дебатів де матимуть можливість: навчитись працювати у команді; покращити ораторські здібності; навчитись відстоювати позицію; структурувати та презентувати власні ідеї і доносити їх до аудиторії; розвинути критичне мислення та навчитися протидіяти критиці; розвинути навички самопрезентації, самоконтролю та роботи з камерою. Кожні дебати будуть присвячені різним питанням місцевої, загальнонаціональної та міжнародної політики.

Формат навчання

  • До участі у програмі буде відібрано 64 учасника/ці з усіх куточків України. Навчання буде проведено у 4 регіонах: Схід, Захід, Центр та Південь.
  • Онлайн блок: більша частина теоретичного блоку буде викладена та пройдена учасниками протягом червня, де учасники познайомляться з тренерами та працюватимуть над завданнями дистанційно;
  • Блок дебатів: практичні завдання з публічних виступів та дебати буде проведено у липні;
  • Другий етап: робота над вдосконаленням виступів та участі у дебатах, тренінги з політичного лідерства та майстерності й онлайн трансляція дебатів відбудеться для відібраних учасників програми 2019 та 2020 років у м. Київ в липні-серпні.

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в Україні детальна інформація щодо проведення заходів та дати будуть повідомлені відібраним учасникам. 

Дедлайн подачі – 2 червня 2020 року включно. Аплікаційна форма доступна за посиланням https://www.iri.org.ua/kalendar-podiy/shkola-debativ

Після навчання у регіональних школах найкращі випускники програми матимуть можливість взяти участь у всеукраїнських політичних дебатах у Києві.

УМОВИ УЧАСТІ

Учасником/ницею може бути особа віком від 18 до 35 років, яка має намір взяти участь у місцевих виборах 2020 року, належить до політичної партії або молодіжної організації партії, або громадської організацїі з досвідом громадської та/або політичної діяльності від двох і більше років.

До участі у конкурсі запрошуються апліканти з Дніпропетровської, Полтавської, Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Одеської, Кіровоградської, Миколаївської, Херсонської, Хмельницької, Волинської, Закарпатської, Львівської,  Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької та областей.

Для участі у конкурсі необхідно:

  • - заповнити аплікаційну форму;
  • - 2 контакти рекомендодавців;
  • - записати відео до 30 секунд (на телефон або камеру) та відповісти на 2 питання:
    • Чому мені важлива участь у програмі дебатів?
    • Після місцевих виборів 2020 року я буду…

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.