bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На ВУМ online стартував новий курс
01.05.2020

Цей курс – це можливість усвідомити власну роль кожного з нас у згаданому процесі, незалежно від віку, посади, фаху чи сфери діяльності. 

Курс “Як діяти далі: Громаді про сталий розвиток” є частиною освітнього продукту, розробленого Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, до якого ввійшли також курс для представників бізнесу та курс для державних службовців.

Цей курс – це можливість усвідомити власну роль кожного з нас у згаданому процесі, незалежно від віку, посади, фаху чи сфери діяльності. 

Саме сьогодні ми маємо творити не тільки справедливий, а й придатний для життя світ, щоб передати його майбутнім поколінням. Завдання – непросте. Отже, потрібні нові знання та бачення процесів, як діяти #далі.

Що дає курс:

  1. Уміння мислити категоріями сталого розвитку.
  2. Усвідомлення персональної відповідальності за власний вплив на сталий розвиток.
  3. Розуміння причинно-наслідкових зв’язків між економічною, екологічною та соціальною складовими суспільного життя.
  4. Розуміння, як визначати цілі та завдання сталого розвитку для своєї громади або громадської організації, а також – як залучити зацікавлені сторони до партнерства.
  5. Готовність відігравати трансформаційну роль і виступати інтегратором для досягнення Цілей сталого розвитку в Україні.

Для кого цей курс:

Курс орієнтований на представників громадських організацій та об’єднаних територіальних громад, громадських лідерів та активістів, яким небайдужі економічні, екологічні та соціальні проблеми країни та світу, та які прагнуть бути агентами змін, відігравати трансформаційну роль і будувати функціональні партнерства з усіма зацікавленими сторонами.

Навчання на курсі безкоштовне. Долучайтесь!

Контакти

  • ВУМ
  • Відкритий Університет Майдану

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.