bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українські журналісти можуть отримати безкоштовну психологічну підтримку онлайн
29.04.2020

Львівський медіафорум у партнерстві із Центром психічного здоров’я та травматерапії «Простір надії» Українського католицького університету розпочинає програму психологічної підтримки для журналістів, які пережили або переживають психологічне виснаження чи травми, професійне вигорання, страх втратити роботу або інші можливі труднощі.

Програма охопить 10-15 осіб, загалом буде проведено до ста годин індивідуальних консультацій. Проводитимуть їх фахівці Центру психічного здоров’я та травматерапії «Простір надії», який працює при Інституті психічного здоров’я Українського Католицького Університету.

Зустрічі відбуватимуться дистанційно через онлайн-зв’язок. В рамках програми учасникам гарантується повна анонімність.

Медійники, які потребують психологічної допомоги, можуть зголошуватись за телефоном 097 416 94 94 (з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00), або написавши на адресу: [email protected].

Центр психічного здоров’я та травматерапії «Простір надії» працює з 2012 року та надає кваліфіковану психологічну / психотерапевтичну допомогу щодо поширених розладів та труднощів, як-от депресія, розлади тривоги, посттравматичний стресовий розлад, розлад адаптації, труднощі в пережитті втрати, труднощі в стосунках та спілкуванні, невпевненість в собі. Основні методи роботи – когнітивно-поведінкова терапія, схема-тепарія, EMDR.

Програма реалізується за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.