bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні вебінари від психологів
27.04.2020

СОС Дитячі Містечка Україна продовжують серію просвітницьких та підтримуючих онлайн-зустрічей. Запрошуємо долучитись до пізнавальних консультацій від психологів, психотерапевтів, педагогів організації та залучених експертів. Шостий цикл вебінарів буде відбуватися з 27 по 30 квітня.

Розклад і теми:
27.04 о 13.00 «Карантин та насилля, хто допоможе родині?», спікерка - Галина Скіпальська

30.04 о 15.00 «Педагогіка гаджетів», спікерка - Оксана Кім

Для участі у вебінарах зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/pQHorMU2Mm95D6ha8

Щоб приєднатися до вебінарів, перейдіть за посиланням https://zoom.us/s/5155427115 або використайте код ідентифікатор - 5155427115 на сайті https://zoom.us/

Більше інформації про вебінари та спікерів на фб-сторінці організації: https://www.facebook.com/sos.cv.ua/

СОС Дитячі Містечка Україна - благодійна недержавна організація, що розпочала діяльність у 2003 році та працює задля попередження сирітства в Україні, розвитку сімейних форм виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування та підтримки молоді, яка виходить з-під опіки. Організація є членом міжнародної федерації SOS Children’s Villages International (SOS Kinderdorf). СОС Дитячі містечка Україна працює відповідно до конвенції ООН про права дитини та поширює її принципи.

СОС Дитячі Містечка – єдина організація в Україні, що комплексно підходить до проблеми сирітства, працюючи не лише з наслідками, а й над профілактикою. За 16 років роботи в Україні, завдяки організації понад 250 дітей отримали нові родини, понад 5 тис дітей залишилися у рідних сім’ях та отримують належне батьківське піклування, понад 80 тис дітей та дорослих отримали допомогу. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.