bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Управління в громаді» (Мерефа)
26.02.2020

ВІ «Активна Громада» від Інституту “Республіка запрошує Вас взяти участь у тренінгу «Управління в громаді»у м.Мерефа 24 лютого.

Ви активна людина та розумієте, що якісні зміни впроваджуються, якщо громадяни долучаються до процесу керування в громаді. Запитаєте як, Вас дійсно цікавить це питання? А ще Вас цікавить чим відрізняються державні службовці від органів місцевого самоврядування? Чим відрізняються громадські активісти від місцевих депутатів? Ми надамо відповіді на ці питання, а також розкажемо хто має найбільше повноважень в громаді – голова, рада чи виконком. Якщо, Вам стало цікаво - цей захід саме для Вас.

ВІ “Активна Громада” від Інституту “Республіка” запрошує Вас взяти участь у тренінгу “Управління в громаді ”!

ДАТА: 24 лютого
МІСЦЕ: Мерефянська міська центральна бібліотека (вул. Дніпровська 229)
Час: 15:00
Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWwcgcSBJxzBlyLuHMclF0h9NqG8yYOieSS0w-l1F6Q7pTaA/viewform

Тренінг “Управління в громаді ” – це навчання, де всім охочим допоможуть розібратися у питаннях повноважень та обов’язків органів місцевого самоврядування, як саме громадяни можуть не лише обирати своїх представників у місцеву владу, а й брати участь житті міста, села чи селища у міжвиборчий/виборчий період.

Тренінг спрямований на підвищення системного впливу громадян на політичні процеси в Україні через освіту (як відбувається управління в громадах). Важливо, щоб громадяни краще розумілися у сфері локальної політики, функціях та відповідальності виборних осіб (і не тільки).

Запрошуємо долучитися до тренінгу активних громадян, депутатів місцевих рад, їх помічників, громадських діячів міста, студентів та всіх громадян, які зацікавлені у отриманні знань про бюджет громади.

Контакти організаторів:
Андрій Руденко – (067) 579-06-45, (063) 4-111-359.
Єлизавета Курицина - (097) 6214515

Запрошуємо всіх охочих долучатися.
Разом ми змінюємо людей, щоб змінити країну!

Захід організований за підтримки Національного Демократичного Інституту.
Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту “Республіка”.

Контакти

  • (067) 579-06-45
  • (063) 4-111-359

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.