bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві пройдуть навчання з редагування Вікіпедії
27.01.2020

У неділю 26 січня о 13:00 в офісі ГО «Вікімедіа Україна» (вул. Бориса Грінченка вулиця, 9, Київ) відбудеться зустріч у рамках Вікімарафону 2020, де всі охочі зможуть дізнатись як працює найбільша у світі онлайн-енциклопедія та навчитися писати до неї статті.

Сторінка події у Facebook: https://www.facebook.com/events/505420496773086/

Ще одна вікізустріч у тій же локації проходитиме 30 січня — на день народження української Вікіпедії. Захід триватиме 7 годин, щоб усі охочі точно встигли його відвідати.

Сторінка події у Facebook: https://www.facebook.com/events/591077445076289/

Вікіпедія — один із найпопулярніших веб-ресурсів в Україні. Наразі українська Вікіпедія налічує понад 980 тисяч статей, а за весь час існування цього мовного розділу у ньому зробили майже 26 мільйонів редагувань. Ми хочемо збільшити ці показники, тож радо запрошуємо вас стати дописувачем найбільшої у світі-онлайн енциклопедії!

Вхід вільний за попередньою реєстрацією. Обов’язково візьміть з собою ноутбук або інший пристрій, за допомогою якого ви зможете працювати. Докладніше про Вікімарафон 2020: wikimarathon.org.ua

Для довідки:

Громадська організація «Вікімедіа Україна» є регіональним відділенням «Фонду Вікімедіа» в Україні, що займається популяризацією вікіпроєктів «Фонду Вікімедіа», найвідомішим серед яких є Вікіпедія, а також залученням до онлайн-енциклопедії нових знань і користувачів та розвитком вікіспільноти в Україні.
 

Якщо вам потрібна додаткова інформація про Вікіпедію чи інші вікіпроєкти, коментарі представників «Вікімедіа Україна» — звертайтесь, ми радо надамо необхідні дані: e-mail: [email protected]
моб. +38 095 001 00 41 (менеджерка з комунікацій ГО «Вікімедіа Україна» Єлизавета Чеховська)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.