bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Управління грантовими проєктами» та міжнародна сертифікація VCC
01.11.2019

14-15-16 листопада 2019 року у Рівному для проєктних менеджерів, представників бізнесу, держслужбовців, громадських діячів відбудеться за стандартами Європейського Союзу підготовлено інтенсивний курс спеціаліста «Упрапвління грантовими проєктами».

Давно мрієте навчитись якісно готувати грантові заявки на фінансування ваших проектів? Багато чули про цікаві реалізовані проекти та самостійно ніколи не наважувались подавали свою ідею на фінансування? А чи знаєте Ви, де взяти фінансування на реалізацію Вашого проекту? Ми маємо відповіді на всі ці запитання та готові навчити і вас!

14-15-16 листопада 2019 року ми розпочинаємо перші навчання в напрямку проектного та грантового менеджменту для тих, хто хоче втілювати свої ідеї в життя, творити неймовірні проекти та змінювати нашу Державу на краще.

Впродовж курсу ми вивчатимемо: специфіку роботи з грантовими проектами в Україні та ЄС, різностороннє управління проектами, рівні управління проектів за моделлю участі та специфікою ролей, методики управління проектами, етапи ідентификації (аналіз проблем, цілей та формування стратегії проекту), планування та впровадження, фінанси проекту та допоміжні документи при подачі заявки і т.п.

Також ми проведемо workshop з практичної підготовки реальної грантової заявки на діючі конкурси (наприклад, заявок до Українського культурного фонду та Програми транскордонної співпраці «Польща-Білорусь-Україна»).

Після тренінгу Менеджер навчиться:
✓ встановлювати цілі відповідно до методу SMART,
✓ знати, як планувати та організовувати роботу команди
✓ легко знаходити інформацію про основних донорів, фондів та доступні гранти
✓ вміти використовувати документ, розуміти термінологію і вказівки грантодавців
✓ застосовувати правила SWOT-аналізу, зробити графік Ганта, заповнювати заявку на
отримання гранту, робити звіт, зокрема, фінансовий
✓ вміти підготувати бюджет, розуміти прийнятність витрат,
✓ готувати проектну документацію
✓ організовувати заходи
✓ розуміти генезис регіональної політики ЄС
✓ розуміти юридичні основи співпраці з ЄС, програмні документи, керівні принципи подачі
заявок та реалізації проектів
✓ розуміти особливості співфінансування проектів
✓ вміти розробити угоду для консорціуму
✓ ефективно аналізувати зацікавлені сторони

Кожен учасник після проходження курсу та складання успішного іспиту отримає Сертифікат європейського зразка, який відповідає вимогам Європейської рамки кваліфікацій (тобто визнається у всіх країнах ЄС), а також спеціалізовану літературу, яка стане в нагоді в практичній площині.

Тренерами курсу будуть експерти з міжнародною сертифікацією, проектні менеджери, які мають практичний багаторічний досвід в підготовці та реалізації грантових міжнародних та национальних проектів Olena Khmelnyk (м.Рівне) та Олеся Будько (Budko Lessya)(м.Дніпро).

Безцінним досвідом управління грантовими проектами з Вами поділиться наш міжнародний партнер, експерт євроинтеграції Кшіштоф Лонтка (Krzysztof Łątka, м.Люблін), в тому числі й по програмі транскордонної співпраці “Польща-Білорусь-Україна”, конкурс якої стартує 15 листопада 2019 року.

Курс Спеціаліста управління грантовими проектами забезпечить ринок праці успішними менеджерами та управлінцями як в публічній сфері, громадському секторі, так і в бізнесі. Найголовніше – наповнить спеціалістами саме в написанні грантових заявок і реалізації таких проектів, що є унікальним для ринку праці України.
Тим більше треба скористатись пропозицією, адже зараз в Україні доступні гранти від багатьох міжнародних фондів: Європейського Союзу, США, Канади та інших окремих країн ЄС. А також є доступними досить потужні грантові джерела в Україні.

Навчання в м.Рівне відбудеться 14-16 листопада 2019 року. Час з 9:00 до 18:00.
Складання іспиту на сертифікацію – 16 листопада 2019 року.
Місце проведення уточнюється.

Вартість навчання – 300 євро / 7750 грн
У вартість навчання не включено витрати на проживання та проїзд учасників з інших регіонів України.

Всі питання та запит на участь у навчанні просимо надсилати на адресу: [email protected], або ж звертатись за телефоном +380680375838.
Просимо заповнити форму учасни(ка)ці, і ми самі з Вами зв’яжимося ➡ https://bitly.su/cFSII8L.


*Фундація VCC працює на ринку професійних освітніх послуг понад 12 років та представлена в понад 20 країн світу. Кожен курс навчання проходить ліцензування та затверджується Міністерством освіти Польщі

З травня 2019 року Україна має першого акредитованого представника Європейської Освітньої Академії «Фундація VCC» - Агенція сталого розвитку міста (м.Рівне)

Контакти

  • Вікторія Власюк

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.