bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошується набір на курс «Ресурсоефективне та чисте виробництво»
17.09.2019

У рамках проекту Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО), Центр ресурсоефективного та чистого виробництва оголошує набір на курс «Ресурсоефективне та чисте виробництво» (РЕЧВ) у Запоріжжі, Києві, Львові та Харкові.

Чому це цікаво?

Після проходження курсу Ви отримаєте знання з методики РЕЧВ (ЮНІДО, ЮНЕП), про проведення оцінок промислових підприємств, визначення їх потенціалу із ресурсозбереження, розробку технічних і організаційних рішень і сприяння їх впровадженню. Це дасть Вам можливість працювати з промисловими підприємствами регіону у рамках діяльності Центру РЕЧВ.

Як це працює?

З вересня по листопад нашими експертами буде проведено 7 занять з можливим залученням іноземних тренерів для поглибленого розгляду вибраних тем. Вдале проходження курсу засвідчується сертифікатом. Підтримку цим курсам будуть надавати провідні освітні заклади згаданих міст.

Як стати учасником?

Будь ласка, надсилайте Ваше резюме на [email protected] з темою «Курс РЕЧВ, місто ….». Ми раді вітати всіх, але, зважаючи на розміри групи, переваги будуть віддаватися кандидатам, які мають:

-        технічну чи екологічну освіту;

-        досвід роботи, особливо у сфері ресурсоефективності, енергоефективності, екології;

-        бажання і можливість працювати з Центром РЕЧВ для робіт з підприємствами.

Для довідки

Центр РЕЧВ був започаткований у 2013 році і на сьогодні виконав більше 160 енергоаудитів українських підприємств. Ми приймали участь у більш ніж 8 міжнародних проектах, пов’язаних із «зеленою» модернізацією української економіки.

Наша активність проходить у рамках проекту ЮНІДО «Сприяння адаптації та впровадженню ресурсоефективного та більш чистого виробництва шляхом створення і роботи Центру ресурсоефективного та чистого виробництва в Україні (ЦРЕЧВ)» за підтримки уряду Швейцарії.

Більше інформації на сайті www.recpc.org. Для запитань використовуйте пошту [email protected] або  телефон 044-227-83-78.

Контакти

  • +380673707856

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.