bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Як зробити сайт суду цікавішим?»
03.09.2019

ГО «Вектор прав людини» спільно з ГО «Бюро правничих комунікацій» Центр комунікації з судами запрошує взяти участь у вебінарі «Як зробити сайт суду цікавішим? Поради за результатами досліджень».

Вебінар відбудеться 10 вересня о 10 годині ранку (UTC+2, за київським часом). Орієнтовна тривалість – 1 година.

На вебінарі ви дізнаєтесь:
- який контент краще розміщувати на сайті суду?
- з якими складнощами зіштовхуються відвідувачі_ки сайту?
- як потрапити до рейтингу кращих судів України у питанні комунікації?

Вебінар буде корисним представникам і представницям судів (особливо прес-секретарям та прес-секретаркам), органам суддівської влади та самоврядування.

Для участі у вебінарі потрібно зареєструватись до 9 вересня 2019 за посиланням: https://forms.gle/eDoJFJB36CFgViuq9 та мати доступ до мережі інтернет під час проведення вебінару. Посилання для входу у вебінарну кімнату буде надіслано після реєстрації.

Експерти_ки:
- Валерія Рибак, директорка ГО «Вектор прав людини», координаторка проекту «Суд людською мовою», авторка дослідження «Медіавідкритість судів України: результати всеукраїнського опитування працівників судів України, 2018 рік»;
- Роман Сухоставець, експерт ГО «Бюро правничих комунікацій», керівник проекту «Всеукраїнський моніторинг інформаційної наповнюваності веб-сторінок судів України»;
- Наталія Лебедь, експертка ГО «Бюро правничих комунікацій», експертка проекту «Всеукраїнський моніторинг інформаційної наповнюваності веб-сторінок судів України».

Модератор – Назарій Боярський, член Правління ГО «Вектор прав людини», автор звітів «Суди та ЗМІ: досвід співпраці», «Прес-служби судів: погляд зсередини».

Залишились запитання щодо вебінару? Напишіть нам [email protected] або зателефонуйте +380 (98) 550 65 99 (Ксенія).

Вебінар «Як зробити сайт суду цікавішим? Поради за результатами досліджень» проводиться в межах проекту «Відкритість судів для ЗМІ та громадськості як запорука верховенства права» Вектор прав людини за підтримки програми МАТРА (Посольство Королівства Нідерландів У Києві)

Контакти

  • +380 (98) 550 65 99

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.